neutron Napisano 13 Marca 2016 #409668 Napisano 13 Marca 2016 [align=center]MSI DS502 Gaming Headset [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] DS502 to słuchawki z dźwiękiem Virtual 7.1 Surround Sound. Dzięki zastosowaniu technologi Living Xear ™ słuchawki zapewniają najwyższy poziom dźwięku. Oprogramowanie pozwala na dostosowanie dźwięku do potrzeb gry, a także wybór profilów użytkownika. W słuchawkach zamontowano dwa duże przetworniki 40mm. DS502 dla dodatkowych wrażeń zostały wyposażone w funkcję wibracji. Posiadają także specjalny pilot umieszczony na kablu, który pozwala na regulację głośności, włączenie i wyłączenie mikrofonu oraz wibracji. Słuchawki posiadają wygodne nauszniki oraz regulowany pałąk, który pozwoli na dopasowanie słuchawek do głowy. Headset został wyposażony w wielokierunkowy regulowany mikrofon, który zapewnia czysty dźwięk, brak zakłóceń i ułatwia komunikację z drużyną. Dla dodatkowych efektów wizualnych, nauszniki zostały wyposażone w podświetlenie. SPECYFIKACJA TECHNICZNA: Typ: przewodowe Rodzaj: nauszne Liczba kanałów: 2 Wielkość przetworników [mm]: 40 Pasmo przenoszenia [Hz]: 20-20000 Impedancja [Ohm]: 32 Czułość [dB]: 105 Mikrofon: tak Rodzaj mikrofonu: wielokierunkowy Impedancja mikrofonu [Ohm]: 2200 Czułość mikrofonu [dB]: -36 Odpinany mikrofon: nie Długość przewodu [m]: 2 Rodzaj przewodu: okrągły Przedłużenie przewodu: nie Odpinany przewód: nie Zewnętrzna karta dźwiękowa: nie Złącze jack 3,5 mm: nie Złącze jack 6,3 mm: nie Złącze USB: tak Złącze micro USB: nie Waga [g]: 405 Czas gwarancji: 2 lata Podświetlane nauszniki: tak Pilot: tak Kolor: czarno-czerwony Cena: 339,00 PLN
neutron Napisano 13 Marca 2016 Autor #410668 Napisano 13 Marca 2016 [align=center]MSI DS502 Gaming Headset [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] DS502 to słuchawki z dźwiękiem Virtual 7.1 Surround Sound. Dzięki zastosowaniu technologi Living Xear ™ słuchawki zapewniają najwyższy poziom dźwięku. Oprogramowanie pozwala na dostosowanie dźwięku do potrzeb gry, a także wybór profilów użytkownika. W słuchawkach zamontowano dwa duże przetworniki 40mm. DS502 dla dodatkowych wrażeń zostały wyposażone w funkcję wibracji. Posiadają także specjalny pilot umieszczony na kablu, który pozwala na regulację głośności, włączenie i wyłączenie mikrofonu oraz wibracji. Słuchawki posiadają wygodne nauszniki oraz regulowany pałąk, który pozwoli na dopasowanie słuchawek do głowy. Headset został wyposażony w wielokierunkowy regulowany mikrofon, który zapewnia czysty dźwięk, brak zakłóceń i ułatwia komunikację z drużyną. Dla dodatkowych efektów wizualnych, nauszniki zostały wyposażone w podświetlenie. SPECYFIKACJA TECHNICZNA: Typ: przewodowe Rodzaj: nauszne Liczba kanałów: 2 Wielkość przetworników [mm]: 40 Pasmo przenoszenia [Hz]: 20-20000 Impedancja [Ohm]: 32 Czułość [dB]: 105 Mikrofon: tak Rodzaj mikrofonu: wielokierunkowy Impedancja mikrofonu [Ohm]: 2200 Czułość mikrofonu [dB]: -36 Odpinany mikrofon: nie Długość przewodu [m]: 2 Rodzaj przewodu: okrągły Przedłużenie przewodu: nie Odpinany przewód: nie Zewnętrzna karta dźwiękowa: nie Złącze jack 3,5 mm: nie Złącze jack 6,3 mm: nie Złącze USB: tak Złącze micro USB: nie Waga [g]: 405 Czas gwarancji: 2 lata Podświetlane nauszniki: tak Pilot: tak Kolor: czarno-czerwony Cena: 339,00 PLN
Arczisowskyy.13 Napisano 13 Marca 2016 #409838 Napisano 13 Marca 2016 Jak dla mnie te słuchawki prezentują się bardzo ładnie, chociaż nie przekonują mnie specyfikacje techniczne. Na pewno są tańsze niż Kraken'y które posiadam, i podświetlenie - na pewno dla miłośników kolorowych słuchawek, czy tam "futurystycznych", to będzie raj. Nie przekonuje mnie też pilot do słuchawek. Kto to wymyślił?
Arczisowskyy.13 Napisano 13 Marca 2016 #410838 Napisano 13 Marca 2016 Jak dla mnie te słuchawki prezentują się bardzo ładnie, chociaż nie przekonują mnie specyfikacje techniczne. Na pewno są tańsze niż Kraken'y które posiadam, i podświetlenie - na pewno dla miłośników kolorowych słuchawek, czy tam "futurystycznych", to będzie raj. Nie przekonuje mnie też pilot do słuchawek. Kto to wymyślił?
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
Popularne Dni
13 Mar
6
Najaktywniejsi w tym temacie
neutron 2 posts
Kagi 2 posts
Arczisowskyy.13 2 posts