Lyo8.8 Napisano 15 Kwietnia 2015 #304539 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Byłaby szansa na UB ? nawet nie wiedziałem ze jakiś bind z reklama mam.. a nie gram tu od wczoraj zeby reklamowac cos innego.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Taki Ch*j Jak Batorego Komin! Nie Ma Reklamy Na Czacie!' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1930123034' [AMXBans] Your IP: '178.36.157.62' [AMXBans] ======================================= @bydlak jest tak jak mówie i kazdy moze potwierdzic ze nigdy nic nie reklamowalem ani nie bylo zadnego problemu z mojej strony byłbym wdzieczny za pozytyw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Kwietnia 2015 #304546 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Jeżeli była to jedno razowa reklama i jeżeli było to jak mówisz ze nie wiedziałeś ze masz taki bind to dla mnie powinna być trochę łagodniejsza kara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Kwietnia 2015 #304564 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Serwer ma plugin, który bardzo agresywnie działa na reklamę każdego typu. W twoim wypadku mam pewność, że było to przypadkowe, więc otrzymujesz UB. PS. Nie zapomnij skasować binda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Kwietnia 2015 #304565 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi