Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 #304444 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Nick:.:Cwaniaczek:. Wiek:17 Data rejestracji na forum:06 marzec 2015 Czas spędzony na forum:1h 50m Doświadczenie w ocenianiu:Prawidłowe, Dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Dwa razy za ss'y ale dostałem uban Dlaczego Ty?:Jestem Ogarkiem i bardzo długo rano moge spędzać czas na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Dwumiesięczny staż jako Admin: Nie Coś od siebie:Jestem stabilny i Moge przegłądać ss'y itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Kwietnia 2015 #304447 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 15 Kwietnia 2015 #304448 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361860 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi