Karisek Napisano 13 Marca 2016 #409617 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Otóż dzisiaj jak wbiłem na serwer, to była tam podszywka mojego nicku, oboje dostaliśmy perma, z tym że ja wyjaśniłem swojego bana http://multi-head.pl/index.php/topic/85183-karisek/a typek ze zmiennym SID od razu wbił na serwer... Problem w tym, że typek zmienił mi chyba pin na koncie i nie mogę się "zalogować" na swój nick... Da rade odzyskać te skiny, klucze, skrzynki i przede wszystkim range? Opiekun na pewno ma wgląd na pin i czy mi pomoże odzyskać to, co wszystko zdobyłem do tej pory? Jak nie da rady, to od razu rezygnuje z gry na tym serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karisek Napisano 13 Marca 2016 Autor #410617 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Otóż dzisiaj jak wbiłem na serwer, to była tam podszywka mojego nicku, oboje dostaliśmy perma, z tym że ja wyjaśniłem swojego bana http://multi-head.pl/index.php/topic/85183-karisek/a typek ze zmiennym SID od razu wbił na serwer... Problem w tym, że typek zmienił mi chyba pin na koncie i nie mogę się "zalogować" na swój nick... Da rade odzyskać te skiny, klucze, skrzynki i przede wszystkim range? Opiekun na pewno ma wgląd na pin i czy mi pomoże odzyskać to, co wszystko zdobyłem do tej pory? Jak nie da rady, to od razu rezygnuje z gry na tym serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2016 #409632 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Zgłoś się do mnie na pw, postaram się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2016 #410632 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Zgłoś się do mnie na pw, postaram się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2016 #409633 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2016 #410633 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi