Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 #301747 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam dziś dostałem bana na danym serwerze za rzekomego aimbota, aczkolwiek ja nie posiadam ani nie posiadałem nigdy owego wspomagacza. Admin dający mi bana nazywa się Sapthor. Proszę o uważne sprawdzenie demka które zrobił ( musiał zrobić ) Gdyby jednak nie zrobił proszę o uniewinnienie mnie w takiej sytuacji ponieważ niczego nie używałem a ten dał mi bana podejżewam za to, że ustrzeliłem go 2 razy pod rząd w HS. Dziękuję, miłej nocy i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarked Napisano 14 Kwietnia 2015 #304239 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Nie w tym dziele napisane podanie i brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Kwietnia 2015 #304242 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 1. Napisz w dziale zastosowując odpowiedni wzór: http://multi-head.pl/forum/88-odwo%C5%82anie-od-bana/ 2. Temat napisany w złym dziale + bez wzoru = kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Kwietnia 2015 #304243 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi