Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Nick:Marcin SoSna Pompa ` Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem nie jednego admina, opiekuna itp. na cs-prosiaczek.pl o ile ktoś kojarzy Znajomość AMXX (W skali 1-10): aktualnie 8-9 bo bym musiał sobie przypomnieć pare rzeczy Staż w CS-sie: około 8 lat Steam / NonSteam: steam ;D Dlaczego Ty: ponieważ gram na prawdę bardzo późno i ciągle ktoś czituje.. wczoraj grając od 20 do 10 rano to chyba z 20 banów bym dał bo ciągle jakiś odpał na aimie albo wh wbijał ;P Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-10h Kontakt: steam Aaa i prosiłbym o sprawdzenie godzin przegranych na steam id ponieważ zmieniałem 2-3 razy nick i łącznie na pewno mam ponad 100godzin przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 http://www.gametracker.com/player/Marcin%20SoSna%20Pompa%20%60/80.72.43.106:27027/ http://www.gametracker.com/player/Marcin%20SoSna%20Pompa/80.72.43.106:27027/ Widuję czasem,ale nie kojarzę byś zgłaszał na u@, chyba, że się mijamy. Póki co na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 - brak godzin - rzadko widuje ( moze sie mijamy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie mineło 2 tygodnie poprzedniego podania Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi