Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 #301024 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Siema jest taka sprawa a mianowicie jeżeli zabijesz z headshota masz 2 do statystyk ale to się nie liczy do ranku tak jak asysty i myślę ze H@ mógłby usunać to ponieważ co wbijam na serwer mam 20-30 na + patrze rank a tego nie widać bo ciągle wale głowy a do ranku to się nie liczy więc fajnie by było jakbyście to usuneli albo po prostu żeby się to liczyło do ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Kwietnia 2015 #304245 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Za każdy Headshot Ci liczy tak jak za normalne zabójstwo, czyli +1 do rankingu i tak powinno być ; ) To, że dostajesz +2 fragi za headshota to takie małe urozmaicenie, coś nowego i co podoba się graczom, nie widzę potrzeby żeby również do rankingu podbijało +2 za headshota ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 #304251 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 no własnie ja też nie chce żeby do ranku dostawać 2 fragi za heada ale też po co mi 2 fragi do statystyk jeżeli to i tak nie ma w ranku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Kwietnia 2015 #304252 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Myślę, że to jest zrobione pod nazwę sieci "Multi-Head" " Head +2 Fragi - Statystyki Mapy" wiesz takie urozmaicenie dla oczu, ogólnie mi to nie przeszkadza może tak być i może tak nie być, zbędne ale jest popierane przez 99% graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 #304254 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 No chyba ze tak dla mnie to jest głupota staty na mapie bo patrze zawsze mam 2-3 razy więcej na plus a patrze do ranku i tego nie ma ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 14 Kwietnia 2015 #304262 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Na początku kiedy pierwszy raz wszedłem na serwer też mnie to zirytowało, ale zdąrzyłem się przyzwyczaić, że z headshota do rankingu wlicza tylko +1, a nie 2+ tak jak pokazuje w statystykach mapy, z drugiej strony to też jest dobre, wejdzie CI taki "mało doświadczony" gracz walnie przypadkowo z 4 heady i ma ciekawe staty, i wiesz daje to + do jego dumy, a teraz w tych czasach nawet gry wprowadzają w życie ogromnę emocję z tego co można usłyszeć czy też zauważyć ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 15 Kwietnia 2015 #304314 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 To jest taki + dla słabszych graczy, że praktycznie zawsze mogą być na plusie i nie wkurzają się na grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 15 Kwietnia 2015 #304570 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 i nie wkurzają się na grę Z tym różnie bywa, nawet z takim "dodatkiem" potrafią się wkurzyć. Tak czy siak, graczom odpowiada taki system headshotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Kwietnia 2015 #304624 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dopóki ten system robi robote (czyt. full serwer), każdy kolejny temat będzie praktycznie z automatu zamykany. Czasem warto zerknąć kilka tematów w dół, często się powtarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Kwietnia 2015 #306981 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi