KreatywnyAli Napisano 13 Marca 2016 #409564 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 2016-03-13 12 Nick admina/gracza, który zawinił: @@Łobuzek Dowody: niżej Świadkowie: ----------------- Uzasadnienie:Koniec mapy,następna mapa fy_pool_day.Pograliśmy może 2minuty i Łobuzkowi zachciało się vote...okej,przeżyje(mapa nie była za mała graliśmy 6 na 4,nie było też żadnych problemów oprócz kilku afk których nie chciało mu się wywalić ).Sam zmienił mapę na rats -->http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856367251/521BEFDA3E0424DA2FD2BCE2CA5BA5E9D956A8D5/ Gramy rats[który sam wybrał!!!],jesteśmy może w połowie mapki i znowu mu się znudziło :facepalm: Raz podarowałem,ale \vote co mapę tolerować nie będę szczególnie jak fajnie się gra na serwerze a "adminowi się nudzi" --> http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856369802/D96BB747F7FC4754969822C4DEABA1E9B5DA4E6C/ Polecam również przyjrzeć się adminowi pod kątem sprawdzania u@ Na italy były skargi na niego,że 2x ktoś zgłasza a ten się nawet na spect nie ruszy,no ale na to dowodów nie mam bo nie zgłaszałem więc skarga dotyczy jedynie zmian map bo tak się adminowi podoba O ile dobrze pamięta,to punkciki w dziale admina za to leciały? :wub: Hltv bym wrzucił zamiast ss ale przekierowywuje na główną stronę mh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Marca 2016 Autor #410564 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 2016-03-13 12 Nick admina/gracza, który zawinił: @@Łobuzek Dowody: niżej Świadkowie: ----------------- Uzasadnienie:Koniec mapy,następna mapa fy_pool_day.Pograliśmy może 2minuty i Łobuzkowi zachciało się vote...okej,przeżyje(mapa nie była za mała graliśmy 6 na 4,nie było też żadnych problemów oprócz kilku afk których nie chciało mu się wywalić ).Sam zmienił mapę na rats -->http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856367251/521BEFDA3E0424DA2FD2BCE2CA5BA5E9D956A8D5/ Gramy rats[który sam wybrał!!!],jesteśmy może w połowie mapki i znowu mu się znudziło :facepalm: Raz podarowałem,ale \vote co mapę tolerować nie będę szczególnie jak fajnie się gra na serwerze a "adminowi się nudzi" --> http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856369802/D96BB747F7FC4754969822C4DEABA1E9B5DA4E6C/ Polecam również przyjrzeć się adminowi pod kątem sprawdzania u@ Na italy były skargi na niego,że 2x ktoś zgłasza a ten się nawet na spect nie ruszy,no ale na to dowodów nie mam bo nie zgłaszałem więc skarga dotyczy jedynie zmian map bo tak się adminowi podoba O ile dobrze pamięta,to punkciki w dziale admina za to leciały? :wub: Hltv bym wrzucił zamiast ss ale przekierowywuje na główną stronę mh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 13 Marca 2016 #409572 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 2016-03-13 12 Nick admina/gracza, który zawinił: @@Łobuzek Dowody: niżej Świadkowie: ----------------- Uzasadnienie:Koniec mapy,następna mapa fy_pool_day.Pograliśmy może 2minuty i Łobuzkowi zachciało się vote...okej,przeżyje(mapa nie była za mała graliśmy 6 na 4,nie było też żadnych problemów oprócz kilku afk których nie chciało mu się wywalić ).Sam zmienił mapę na rats -->http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856367251/521BEFDA3E0424DA2FD2BCE2CA5BA5E9D956A8D5/ Gramy rats[który sam wybrał!!!],jesteśmy może w połowie mapki i znowu mu się znudziło :facepalm: Raz podarowałem,ale \vote co mapę tolerować nie będę szczególnie jak fajnie się gra na serwerze a "adminowi się nudzi" --> http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856369802/D96BB747F7FC4754969822C4DEABA1E9B5DA4E6C/ Polecam również przyjrzeć się adminowi pod kątem sprawdzania u@ Na italy były skargi na niego,że 2x ktoś zgłasza a ten się nawet na spect nie ruszy,no ale na to dowodów nie mam bo nie zgłaszałem więc skarga dotyczy jedynie zmian map bo tak się adminowi podoba O ile dobrze pamięta,to punkciki w dziale admina za to leciały? :wub: Hltv bym wrzucił zamiast ss ale przekierowywuje na główną stronę mh. otóż mapa była mała, na początku rundy z CT teamu było co runde sytuacja taka ze jedną lub dwie osoby zabijało. Stwierdziłem że zmienię mapę na inną wiekszą. Zrobiłem vote. demokratycznie wypadło na tak więc napisałem o propozycje na u@. nikt nie dał propozycji. Wybrałem 2 mapki prze ze mnie wybrane. głosowanie z tymi 2 mapkami było ipo zakończeniu rundy zmieniłem mape Voting has started... Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy Goku222 : lol ~ Lobuzek, Chcesz kupic GoldPremium? Wpisz /sklepsms Gracz GO || CsAdv.pl : pomocy ADMIN Lobuzek: vote custom A.C.A.B voted for option #2 .#Kreatywny[Ali] voted for option #2 Miltank voted for option #1 freekill voted for option #1 Lobuzek voted for option #1 Homes voted for option #1 Goku222 voted for option #1 mrozonny kaktus voted for option #2 PromaX dropped KozaK voted for option #1 unnamed voted for option #1 niszczyciel voted for option #1 (ADMIN) .#Kreatywny[Ali] : skoncz kurwa z tym vote bo zaraz skarga poleci .#Kreatywny[Ali] killed self with worldspawn .#Kreatywny[Ali] killed self with worldspawn Gracz GO || CsAdv.pl voted for option #1 Goku222 killed niszczyciel with m4a1 Voting successful (got "9") (needed "1"). The result: Zmiana mapy? - Tak [Hitman [GoldPremium]] *DEAD* .#Kreatywny[Ali] : jest hltv idioto:) nie raz wchodze na spectre zeby np. za 5 min wrócić , nie jestem botem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 13 Marca 2016 #410572 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Wzór skargi (data i godzina): 2016-03-13 12 Nick admina/gracza, który zawinił: @@Łobuzek Dowody: niżej Świadkowie: ----------------- Uzasadnienie:Koniec mapy,następna mapa fy_pool_day.Pograliśmy może 2minuty i Łobuzkowi zachciało się vote...okej,przeżyje(mapa nie była za mała graliśmy 6 na 4,nie było też żadnych problemów oprócz kilku afk których nie chciało mu się wywalić ).Sam zmienił mapę na rats -->http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856367251/521BEFDA3E0424DA2FD2BCE2CA5BA5E9D956A8D5/ Gramy rats[który sam wybrał!!!],jesteśmy może w połowie mapki i znowu mu się znudziło :facepalm: Raz podarowałem,ale \vote co mapę tolerować nie będę szczególnie jak fajnie się gra na serwerze a "adminowi się nudzi" --> http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/311118613856369802/D96BB747F7FC4754969822C4DEABA1E9B5DA4E6C/ Polecam również przyjrzeć się adminowi pod kątem sprawdzania u@ Na italy były skargi na niego,że 2x ktoś zgłasza a ten się nawet na spect nie ruszy,no ale na to dowodów nie mam bo nie zgłaszałem więc skarga dotyczy jedynie zmian map bo tak się adminowi podoba O ile dobrze pamięta,to punkciki w dziale admina za to leciały? :wub: Hltv bym wrzucił zamiast ss ale przekierowywuje na główną stronę mh. otóż mapa była mała, na początku rundy z CT teamu było co runde sytuacja taka ze jedną lub dwie osoby zabijało. Stwierdziłem że zmienię mapę na inną wiekszą. Zrobiłem vote. demokratycznie wypadło na tak więc napisałem o propozycje na u@. nikt nie dał propozycji. Wybrałem 2 mapki prze ze mnie wybrane. głosowanie z tymi 2 mapkami było ipo zakończeniu rundy zmieniłem mape Voting has started... Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy Goku222 : lol ~ Lobuzek, Chcesz kupic GoldPremium? Wpisz /sklepsms Gracz GO || CsAdv.pl : pomocy ADMIN Lobuzek: vote custom A.C.A.B voted for option #2 .#Kreatywny[Ali] voted for option #2 Miltank voted for option #1 freekill voted for option #1 Lobuzek voted for option #1 Homes voted for option #1 Goku222 voted for option #1 mrozonny kaktus voted for option #2 PromaX dropped KozaK voted for option #1 unnamed voted for option #1 niszczyciel voted for option #1 (ADMIN) .#Kreatywny[Ali] : skoncz kurwa z tym vote bo zaraz skarga poleci .#Kreatywny[Ali] killed self with worldspawn .#Kreatywny[Ali] killed self with worldspawn Gracz GO || CsAdv.pl voted for option #1 Goku222 killed niszczyciel with m4a1 Voting successful (got "9") (needed "1"). The result: Zmiana mapy? - Tak [Hitman [GoldPremium]] *DEAD* .#Kreatywny[Ali] : jest hltv idioto:) nie raz wchodze na spectre zeby np. za 5 min wrócić , nie jestem botem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Marca 2016 Autor #409574 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nie wiem czy wiesz ale w fy_pool_day chodzi o to żeby rozgrywka toczyła się szybko To po 1,po 2,odniosłes się tylko do zmiany na rats,a późniejsza zmiana z ratsa na bodajże azteca ci uciekła? Nie wiem czy czytales regulamin admina,jak nie to polecam.Nie masz prawa robić vote bo ty coś stwierdziles ...Na rats jako miałeś problem że zmieniles? Nie otwieraleś,zabijali cie? Będzie działać hltv to chętnie rozpisze jeszcze inferno i twoja olewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 13 Marca 2016 Autor #410574 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nie wiem czy wiesz ale w fy_pool_day chodzi o to żeby rozgrywka toczyła się szybko To po 1,po 2,odniosłes się tylko do zmiany na rats,a późniejsza zmiana z ratsa na bodajże azteca ci uciekła? Nie wiem czy czytales regulamin admina,jak nie to polecam.Nie masz prawa robić vote bo ty coś stwierdziles ...Na rats jako miałeś problem że zmieniles? Nie otwieraleś,zabijali cie? Będzie działać hltv to chętnie rozpisze jeszcze inferno i twoja olewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 13 Marca 2016 #409578 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nie wiem czy wiesz ale w fy_pool_day chodzi o to żeby rozgrywka toczyła się szybko To po 1,po 2,odniosłes się tylko do zmiany na rats,a późniejsza zmiana z ratsa na bodajże azteca ci uciekła? Nie wiem czy czytales regulamin admina,jak nie to polecam.Nie masz prawa robić vote bo ty coś stwierdziles ...Na rats jako miałeś problem że zmieniles? Nie otwieraleś,zabijali cie? Będzie działać hltv to chętnie rozpisze jeszcze inferno i twoja olewke Niech ktoś z wyżej ode mnie ocenia ja przedstawiłem swoje stanowisko w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 13 Marca 2016 #410578 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Nie wiem czy wiesz ale w fy_pool_day chodzi o to żeby rozgrywka toczyła się szybko To po 1,po 2,odniosłes się tylko do zmiany na rats,a późniejsza zmiana z ratsa na bodajże azteca ci uciekła? Nie wiem czy czytales regulamin admina,jak nie to polecam.Nie masz prawa robić vote bo ty coś stwierdziles ...Na rats jako miałeś problem że zmieniles? Nie otwieraleś,zabijali cie? Będzie działać hltv to chętnie rozpisze jeszcze inferno i twoja olewke Niech ktoś z wyżej ode mnie ocenia ja przedstawiłem swoje stanowisko w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 13 Marca 2016 #409783 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 proponuje jeśli nikt się do jutra nie wypowie się nikt w tej sprawie o zamkniecie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 13 Marca 2016 #410783 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 proponuje jeśli nikt się do jutra nie wypowie się nikt w tej sprawie o zamkniecie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2016 #409786 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jeżeli admin robi vote i wychodzi one pozytywnie, no to ma prawo do podania map i zmienienia jej. jednak nadużywanie vote co mapę, też nie powinno być, zależy od sytuacja, ilości graczy na serverze itp. Proszę Opiekuna servera o rozpatrzenie tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2016 #410786 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jeżeli admin robi vote i wychodzi one pozytywnie, no to ma prawo do podania map i zmienienia jej. jednak nadużywanie vote co mapę, też nie powinno być, zależy od sytuacja, ilości graczy na serverze itp. Proszę Opiekuna servera o rozpatrzenie tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 13 Marca 2016 #409789 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Sprawę zamykam. @ liczę, że następnym razem, będziesz trochę mniej zmieniał mapę. Miałem już trochę skarg na ciebie, na razie było to tylko pierwsze, a za raz ostatnie ostrzeżenie. Następnym razem otrzymasz +1 w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 13 Marca 2016 #410789 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Sprawę zamykam. @ liczę, że następnym razem, będziesz trochę mniej zmieniał mapę. Miałem już trochę skarg na ciebie, na razie było to tylko pierwsze, a za raz ostatnie ostrzeżenie. Następnym razem otrzymasz +1 w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 13 Marca 2016 #409790 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 13 Marca 2016 #410790 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi