Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302815 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nick:Smerfetka SPZ Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:10lat Steam / NonSteam:STEAM_0:1:106402524 Dlaczego Ty:Poniewaz bardzo czesto spedzam na serwie i nie lubie jak lataja odpaly + wbijaja jakies dzieci i sie wydzieraja przez mikro to trzeba ogarnac,dodam ze jak admina nie ma to jest masakra na serwie i nie ma komu ogarnac tego wszystkiego Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:caly dzien Kontakt:steam/gg/pw/ts Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...y=Smerfetka SPZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Kwietnia 2015 #302834 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Żalosny jesteś Arku ... Latasz po sieciach jak pająk.Na kuleczkach odrzucili to wracasz ? Kiedy ostatnio grałeś ? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 11 Kwietnia 2015 #302836 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; Masz 20min to wszystko wyjaśnia + to co napisał Wandi. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302871 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ja jestem na TAK zna sie na tym to czemu nie. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 12 Kwietnia 2015 #303147 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Jestem na NIe !! -Nie widzialem cie w cholere dlugo -dla mnie nie ma czegos takiego jak ponowne wracanie -idz sobie poszukaj kolejnej sieci na ktorej bedziesz mogl byc adminem Dla mnie juz jestes spalony i juz napewno nie bede na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsk17 Napisano 12 Kwietnia 2015 #303155 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Też jestem na NIE! - w cale cie nie widuje na serwie + to co pisze Jagla z ponownym wracaniem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 12 Kwietnia 2015 #303197 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 NIE! Ciekawe ledwo co dostałeś admina odrazu Cię wcieło, takich nam nie potrzeba 2 sprawa inna serwerownia nie dopuszczalna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 12 Kwietnia 2015 #303198 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362069 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi