Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302740 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam, mam do zaoferowania boosting w Counter Strike Global Offensive. Do wyboru są dwie opcje - rage i clear. Rageboost polega na graniu premade, używam metody bypass, dzięki czemu nigdy nie dostanę bana a Tobie nigdy nie cofnie meczy. Boostuje od każdej do każdej rangi. Istenieje możliwość zakupienia pojedyńczych meczy. Gwarantuje 100% wygranych, gramy premade, więc masz też 100% bezpieczeństwa. Boostowałem tylko znajomych, ale postanowiłem rozszerzyć biznes. Clear - gram na Twoim koncie, range wbijam czysto, bez żadnych cheatów. Przedstawiam cennik: Od rangi do następnej rangi 25zł (nie ważne jaka "dywizja") 1 mecz: 1,5 zł 10 meczy - 10 zł Płatności: -PayPal -skiny- -paysafecard -gifty do gier. Po więcej informacji zapraszam tutaj: gg: 25016205 Mogę również pokazać screeny z meczy. Zapraszam na GG bo tu rzadko wchodze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Kwietnia 2015 #302813 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Kontakt podany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Kwietnia 2015 #302814 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi