Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2015 #302267 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 #Wstęp Witam! Przedstawiam wam moje nowe dzieło: Bot do reklam działający na wszystkich silnikach forum. Bot ma w sobie dużo nowych zastosowań, o których napiszę niżej. Autorem tego programu jestem ja, jest to nowa wersja mojego starego bota, która została udoskonalona i wyposażona w nowe funkcje takie jak np. auto aktualizacja. Bot będzie aktualizowany przeze mnie a Ty za to będziesz miał możliwość darmowej aktualizacji. Będę starał się na bieżąco dodać nowe funkcje, jeżeli wpadnę na dobry pomysł. Bota nie trzeba instalować na własnym serwerze www, wystarczy go pobrać i odpalić jak każdy inny program na komputerze. Program wymaga jedynie dostępu do internetu. #Funkcje bota - Sam zakłada konta na podanych mu forach - Nie wymaga żadnych zapytań baz danych, a jedynie dostępu do internetu - Jest łatwy w obsłudze, wystarczy go włączyć jak każdy inny program - Wykonuje nieograniczoną liczbę reklam, potrafi nawet zrobić kilka tysięcy reklam do 10 sekund - Jest na bieżąco aktualizowany(aktualizacje można zawsze pobrać za darmo) - Działa na wszystkich silnikach for. - Sam szuka for i się na nich rejestruje, wystarczy podać tematyke forum jaką ma szukać a on automatycznie dodaje je do swojej listy i tworzy na nich konta #Co znajduje się w paczce? Pobierając paczkę otrzymasz bota, intrukcje obsługi oraz gratis ode mnie aż 100 FOR na których możesz od zaraz zacząć reklamować swoją serwerownię. #Download Link do pobrania > http://bot-do-reklam.blogspot.com/ PS. DZIĘKUJĘ JUŻ ZA PRAWIE 400 POBRAŃ TEGO BOTA, TO ŚWIETNIE, ŻE BOT CIESZY SIĘ TAKĄ POPULARNOŚCIĄ. DZIĘKUJĘ. #Screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Kwietnia 2015 #303035 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Reklamy serwerów/sieci" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi