Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Idź pisz SKARGE

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godz:20:35 ok. 09. 04. 2015

Nick adma/Gracza który zawinił:Ksiondz :D

Dowody:Powinnien być w logach (Chyba), że mnie wyrzucił za idz pisz skargę.A do tego "Wypierdalaj;" brak, ale może sam się przyzna.

Świadkowie:Cały serwer

Uzasadnienie:Ten "admin", który ma z 15lat nie potrafi zachować, być kulturalny, kultury.

Podam powód tak sb:1. Nadużywanie adminvoice,2. Kultura"Wypierdalaj" co to za słowa admina?!?!3. Ktoś napisał epic to debil, a on nic

Proszę napisałem skarge tak jak chcesz

O boże boże boże co to przychodzi ostatnio na ten serwer jak żyć? dobra jak zawsze pierdziele głupoty :D

A więc zacznijmy może od tego, że do starszych należy odzywać się z szacunkiem tak? czy coś się zmieniło w tej sprawie a ja jestem zielony, no nic chłopaka w domu nie nauczyli kultury to nie moja wina współczuje.

Druga sprawa napisałeś na U@, że chciałbyś do CT zgodziłem się, przerzuciłem trochę prowadziłeś ( oczywiście nie potrafiłeś) ale dałem Ci szansę z racji tego, że na serwerze nie było chętnych osób postanowiłem Cię jeszcze zostawić 1-2 rundy coś w tym stylu.Skończyłeś "odwalać" nie prowadzić powiedziałem żebyś ten cyrk dokończył i ja Cie grzecznie przerzucę do TT oczywiście nie zgodziłeś się ze mną z tym faktem i zacząłeś się bulwersować, wszystkie osoby, który były na serwerze pisały mi na U@ cytuje "wypierdol go, wyjeb go, wyrzuć go wywal go nie ogarnia" coś w tym rodzaju, a więc poszedłem za głosem serwera i to zrobiłem, oczywiście już miałeś wcześniej zostać wyrzucony tak jak wspomniałem.Po wyrzuceniu ja przeszedłem do CT zacząłem prowadzić, a ty cały czas odzywałeś się przez mikrofon i mi to utrudniałeś więc postanowiłem użyć +adminvoice żeby Cię nie mutować jednakże po wydaniu poleceń zacząłeś pisać, że złożysz skargę czy coś ( po prostu zacząłeś płakać) wyrzuciłem Cię z powodem "składaj skargę" czy coś w tym rodzaju.

Zapomniałem dodać świadkowie zaistniałej sytuacji to Pino,Pomagier kotlet czy chociażby admin Star.

A i tak dodam .. Czy ty widzisz co ty piszesz ? 

"Powinnien być w logach (Chyba), że mnie wyrzucił za idz pisz skargę.A do tego "Wypierdalaj;" brak, ale może sam się przyzna.

Ten "admin", który ma z 15lat nie potrafi zachować, być kulturalny, kultury

Nie potrafi zachować, być kulturalny, kultury ( ahaa... )

Śmiać, a zarazem płakać się chce jak widzi się coś takiego :(  

Ahh edytuje.. edytuje chciałem tylko powiedzieć, że nie mam zamiaru tutaj walczyć z Tobą na słowa i pisać posta pod postem czekam na wypowiedź kogoś z wyższą rangą, bądź na twoje jasne dowody mojej winy dziękuję.

Dance luknij w logach

A po za tym i co ze ci coś "odbija" tak jak napisałeś masz OBOWIĄZEK JAKO ADMIN ogarnąć graczy jak mnie wyzywają mogłeś dać mute, a dla innych to nie jak mówili? ??

A JAK NIE WIDZISZ TO NIE BANUJ BO POLECI 2 SKARGA :) I CAŁY SERWER SŁYSZAŁ JAK MÓWIŁEŚ "WYPIER*****"

Edit:

Wandi, a nie zachowalem?

I NIE WYRZUCAJ GRACZY BO I TAK GRA Z 9OS.!

Oh.. zabijcie go żeby się nie rozmnażał :/

Cały serwer słyszał, cały serwer płakał, cały serwer nw.. co jeszcze mógł robić oh...pisałem przed chwilą z ludźmi na steam potwierdzają moją wersję, druga sprawa mistrzu czy ty wiesz co to są logi? chyba nie poczytaj w googlach, na pewno Ci pomogą i następnym razem będziesz bardziej doświadczony, trzecia sprawa otwórz słownik, weź korepetycje z języka Polskiego, bo naprawdę nie mogę patrzeć na to w jaki sposób piszesz, ja rozumiem, że nie każdy jest orłem w szkole, ale bez przesady nawet na te 14-15 lat myślę, powinieneś w jakikolwiek sposób umieć się dogadać, czwarta sprawa pokaż dowody, których tak naprawdę nie ma, bo ja nie zawiniłem tylko "wy" teraz młodzi ludzie ( tak ja też jestem jeszcze młody) ale chodzi mi tutaj o ciut młodszych jest uzależnione od gier komputerowych od w ogóle samego w sobie komputera już wam szajba bije zamiast wyjść na dwór, pobawić się w piasku zrobić babkę, pograć w piłkę, zagrać w ciucu babkę ( nw jak się to pisze) chowanego, berka, puche, policjantów i złodziei ( można tutaj wymieniać) to ślęczycie cały dzień przed ekranem monitora i jest jak widać... 

Toczy się tutaj tylko i wyłącznie słowo przeciwko słowu , może panowie przedstawicie jakieś dowody ? Macie na ich przedstawienie 24h  inaczej skarga powędruje do kosza .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...