Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #301998 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ten admin banowal mnie na 5 min gdyz kampilem a z tego co mi wiadomo ct moze kampic a fighter moze to potwierdzic ze bylem w ct rampam pam cele adminow albo go "aut" dzieki za uwage prosze o poz rozpatrzenie skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #302002 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Lepiej Ci już ? Była moja malutka pomyłka poprostu nie zobaczyłem że jesteś w ct cmokaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #302003 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 nie tlumacz sie ja cie obserwuje fajterek tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #302007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Życzę powodzonka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #302008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 to i tak minusa kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Kwietnia 2015 #302011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ban już minął pomyłka admina, cod o admina jeszcze jedna taka wypowiedź w dziale z twoim banem to go stracisz nie możemy sobie pozwolić na takie traktowanie graczy ze strony adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Kwietnia 2015 #302012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi