Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #301925 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 [align=center]<> [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Szymek(Simonka), mam 16 wiosen, pogrywam od pewnego czasu na Waszym DD2 #2, pewnie część z Was mnie kojarzy właśnie z tego serwera. Dostałem już raz nawet screeny(chyba 1 w moim życiu, bo jestem strasznym btem, dlatego nw co za admin mi je zrobił ale pozdrawiam:)) Lubię pogrywać oprócz CSa w piłkę nożną, ogólnie kocham sport i uwielbiam robić wszystko, gdzie trzeba biegać. To moje główne zainteresowanie, więc więcej pisał nie będę [/align] [align=center] [/align] [align=right]5! Simuś [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 9 Kwietnia 2015 #301927 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 12 Kwietnia 2015 #303375 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Witaj, miłej gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi