Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #301815 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem już parę razy admina na zombie i innych modach,ogarniam regulamin.(Poprawiła się u mnie kultura) Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:2400 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Gram na tym serwerze codziennie od rana gdy nie ma żadnego admina i gracze łamią regulamin Ogarnął bym Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5 godzin Kontakt:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 9 Kwietnia 2015 #302086 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem już parę razy admina na zombie i innych modach,ogarniam regulamin.(Poprawiła się u mnie kultura) Podaj nazwę sieci gdzie byłeś adminem ciakawy jestem tego bardzo. Kultury nie poprawiłeś jestem tego świadkiem (wyzywasz od botów, nobów itp) jak zombie do cb nie wchodza tylko do innych humanów to krzyczysz ciągle cele. Grasz dla statów nie dla zabawy wielokrotnie słyszałem od cb teksty typu "znowu najlepszy jestem" " i co kto ma najlepsze staty" Podanie napisałeś z błędem "Ogarnął bym" a pisze się "Ogarnąłbym" to na przyszłość. Podanie z błędem nie świadczy dobrze o przyszłym adminie. Nie znasz AMX w skali od 1-10 nawet na 4 bo komend admina na pewno na pamięć nie znasz. To jest dziwne trochę bo w poprzednich podaniach pisałeś, że znasz AMX na 9 w skali 1-10 a teraz na 6 to śmiech. Po co ty kłamiesz? Na kłamstwie nic się nie zbuduje. JESTEM ABSOLUTNIE NA NIE NIE MASZ KULTURY OSOBISTEJ I NIE NADAJESZ SIĘ NA ADMINA MIAŁEŚ JUŻ 6 BANÓW CO ŚWIADCZY O TYM JAK SIĘ ZACHOWYWAŁEŚ NA SERWERZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 10 Kwietnia 2015 #302176 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Stallion dobrze prawi, polać mu! Nie no prosiaczku można z tb pograć i pogadać, ale w moim odczuciu nie jesteś partią na admina co innego wyzywać kolegów dla jaj nie obrażając nikogo, a co innego mówić na nowych graczy "boty" albo "nooby" i to nagminnie. Niestety jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2015 #302181 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem już parę razy admina na zombie i innych modach,ogarniam regulamin.(Poprawiła się u mnie kultura) Podaj nazwę sieci gdzie byłeś adminem ciakawy jestem tego bardzo. Kultury nie poprawiłeś jestem tego świadkiem (wyzywasz od botów, nobów itp) jak zombie do cb nie wchodza tylko do innych humanów to krzyczysz ciągle cele. Grasz dla statów nie dla zabawy wielokrotnie słyszałem od cb teksty typu "znowu najlepszy jestem" " i co kto ma najlepsze staty" Podanie napisałeś z błędem "Ogarnął bym" a pisze się "Ogarnąłbym" to na przyszłość. Podanie z błędem nie świadczy dobrze o przyszłym adminie. Nie znasz AMX w skali od 1-10 nawet na 4 bo komend admina na pewno na pamięć nie znasz. To jest dziwne trochę bo w poprzednich podaniach pisałeś, że znasz AMX na 9 w skali 1-10 a teraz na 6 to śmiech. Po co ty kłamiesz? Na kłamstwie nic się nie zbuduje. JESTEM ABSOLUTNIE NA NIE NIE MASZ KULTURY OSOBISTEJ I NIE NADAJESZ SIĘ NA ADMINA MIAŁEŚ JUŻ 6 BANÓW CO ŚWIADCZY O TYM JAK SIĘ ZACHOWYWAŁEŚ NA SERWERZE cs-...... zm-mod cs-...... jail-break ja wyzywam od botów masz dowód ja od 14 dni nie wyzwałem nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2015 #302182 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Stallion dobrze prawi, polać mu! Nie no prosiaczku można z tb pograć i pogadać, ale w moim odczuciu nie jesteś partią na admina co innego wyzywać kolegów dla jaj nie obrażając nikogo, a co innego mówić na nowych graczy "boty" albo "nooby" i to nagminnie. Niestety jestem na nie. Stallion dobrze prawi, polać mu! Nie no prosiaczku można z tb pograć i pogadać, ale w moim odczuciu nie jesteś partią na admina co innego wyzywać kolegów dla jaj nie obrażając nikogo, a co innego mówić na nowych graczy "boty" albo "nooby" i to nagminnie. Niestety jestem na nie. Tak? Dziwne bo od 14 dni nie grałem z tobą jak piszesz czy jesteś na tak czy na nie to pisz szczerze a nie potwierdzasz kłamstwa Stalliona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stallioN Napisano 10 Kwietnia 2015 #302203 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Zawszę będę na NIE bo ty nie grasz dla przyjemności tylko dla statystyk i jak do kogoś wbija zombie a do cb nie to już się za cele czepiasz. A po drugie w tamtym tygodniu dostałeś ode mnie bana za obrazę admina a teraz składasz sam podanie na admina? BEZ SENSU Masz na swoim koncie 6 banów to chyba świadczy o twoim zachowaniu na serwerze. [align=center] JESZCZE RAZ ABSOLUTNIE NA NIE ! ! ! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 10 Kwietnia 2015 #301748 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Prosiak to, że mam urlop nie znaczy że cię nie znam . Nie grałeś ze mną od 14dni?! w niedzielę na pewno z tb grałem i nie wiem czy jeszcze później chwili Cię nie widziałem... 6banów to za dużo jak na admina ja mam chyba 2 z czego jeden sam sobie dałem(dziwna sprawa) a pierwszy jest z samego początku mojej gry... Niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302552 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Prosiaczek z tego co widze probujesz usilnie za wszelka cene dostac admina ale nie rozumiecie juz kiedys powiedziane bylo i sam pamietam jak z Toba gralem ze twoje kultura osobista zostawia wiele do zyczenia, wiec nie rozumie po co kolejny raz podanie skoro wiesz jaka masz opinie na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 11 Kwietnia 2015 #302554 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362144 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi