kurort rolson Napisano 12 Marca 2016 #409340 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick: beeng Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 05.12.2015 Czas spędzony na forum: 13d 12h 20m Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: No jako admin mam z nim styczność cały czas Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Bo czerpie przyjemność z rozdawania banów tym, co na nie zasłużyli. Chcę połączyć przyjemne z pożytecznym. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Siedzę cały czas Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Jestem pozytywnie pierdo*nięty 8D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 12 Marca 2016 Autor #410340 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick: beeng Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 05.12.2015 Czas spędzony na forum: 13d 12h 20m Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: No jako admin mam z nim styczność cały czas Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Bo czerpie przyjemność z rozdawania banów tym, co na nie zasłużyli. Chcę połączyć przyjemne z pożytecznym. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Siedzę cały czas Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Jestem pozytywnie pierdo*nięty 8D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Marca 2016 #409358 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Marca 2016 #410358 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Marca 2016 #409402 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Marca 2016 #410402 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi