Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301302 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witajcie Nick: DrOeY Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Na 2 Serwerach Ostatnio Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę ,że 6 i więcej mi nie potrzeba. Staż w CS-sie: Gram 5 Lat Steam / NonSteam: Non Steam, Sprzedałem ostatnio 1 . Dlaczego Ty: Po prostu chce zmienić dużo na tym codzie bo mi się podoba tylko ma wady, chciałbym się zająć czymś, często gram i uważam ,że mogę pomóc, Często piszę na u@ i admin ze mną współpracuje bo widzi ,że mam racje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy: od 1-7h Zalezy bo Mam Chorobe Którego Długo mi towarzyszy. Wiadomość na Multi Head Skype Ts Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/DrOeY/80.72.40.110:27027/ Wymagania: - Wchodzenie raz dziennie na forum; (Tak) - Minimum 15 lat; (Tak) - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; (Tak) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; (Tak) (Nie dostałem bana za kulturę ani złamanie regulaminu, same ss'y by się upewnić ) - Minimum 20h przegrane na serwerze; (Tak) - Posiadanie mikrofonu; (Tak) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, Wymagania spełniam Mialem Przegrac 2 Tygi Juz Przegralem Nikt Mnie Moze nie widzi na serwie bo gram w nocy A pozdrowieniami Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301338 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witajcie Nick: DrOeY Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Na 2 Serwerach Ostatnio Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę ,że 6 i więcej mi nie potrzeba. Staż w CS-sie: Gram 5 Lat Steam / NonSteam: Non Steam, Sprzedałem ostatnio 1 . Dlaczego Ty: Po prostu chce zmienić dużo na tym codzie bo mi się podoba tylko ma wady, chciałbym się zająć czymś, często gram i uważam ,że mogę pomóc, Często piszę na u@ i admin ze mną współpracuje bo widzi ,że mam racje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy: od 1-7h Zalezy bo Mam Chorobe Którego Długo mi towarzyszy. Wiadomość na Multi Head Skype Ts Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/DrOeY/80.72.40.110:27027/ Wymagania: - Wchodzenie raz dziennie na forum; (Tak) - Minimum 15 lat; (Tak) - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; (Tak) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; (Tak) (Nie dostałem bana za kulturę ani złamanie regulaminu, same ss'y by się upewnić ) - Minimum 20h przegrane na serwerze; (Tak) - Posiadanie mikrofonu; (Tak) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, Wymagania spełniam Mialem Przegrac 2 Tygi Juz Przegralem A pozdrowieniami Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Kwietnia 2015 #301303 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Hmm narazie na Nie widziałem Cie tylko raz na serwie. Daj sie poznac kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301382 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kolego, Powiedź mi... Jak Ty chcesz grać mają Aktywnego Bana? Screen Shot'ów nie wstawiłeś od dnia: 04.04.2015r. Jedyny sposób na UN Bana to własnoręczne wykonane 100 reklam na różnych forach. Szkoda ,że nie wstawiłeś ss'ów no ale na Aktywnym to sobie nie pograsz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 8 Kwietnia 2015 #301394 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No to HackeD chyba wszystko wyjaśnia.Jedyne co to grałeś,nic więcej.Nie udzielasz sie wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 8 Kwietnia 2015 #301402 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi