Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300953 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Inf3ct3d ! Godzina, data zdarzenia: okolo 14 ? Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:31010236 Uzasadnienie: Wczoraj dostałem ssy, które wrzuciłem na forum, ssy byly czyste ale byl jakis problem z ip, wynikajacy z mojego neta. Nie mogąć odbanować mojego ip, Admin Strajk ustawił, że moge grac ze swojego Steam ID, które podałem wyżej. Nie wiem w sumie jak to lepiej i przejrzyściej napisać bo się na tym nei znam za bardzo. Dzisiaj około godziny 14 admin Malin dał mi permanentnego Bana sądząc, że gram na aktywnym co wynika z tego że nie odbanowano mojego ip. Jako, że gram czysto i bardzo podoba mi się na waszych serwerach chciałbym mieć możliwosć gry na swoim Steam ID tak jak to zrobił admin Strajk. Jak widać admini są u was czujni i w miare szybko reagują. Liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Kwietnia 2015 #300959 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi