Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300947 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: szesnastolatek. Godzina, data zdarzenia:około 14:20 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:' 83.9.61.45 ' Uzasadnienie:Podczas gry . zrobiono mi ss'y , nie płacze. nie żale się, bo admin ma taki obowiązek , jeżeli podejrzewa gracza o WH.Po zrobionych mi ss'ach , wszedłem w folder gdzie miałyby się one znajdowac, lecz ich nie ujrzalem. Nie wiem w czym ,,siedzi,, problem , więc chciałem się doradzic tutaj. Może macie jakieś rozwiązanie. ? Pozdrawiam i proszę o pomoc. ! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : szesnastolatek. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1110504949 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.9.61.45 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 #300950 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Masz na forum poradnik gdzie znalezc ssy, moze jakis kolega ci poda link bo ja na telefonoe. Szukaj ssow w formacie tga pod nazwą half life Prosze. http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Kwietnia 2015 #300952 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Kolega wyżej podał Ci poradnik, który pomoże Ci w odnalezieniu screenów. Dodam, że na dostarczenie screenów masz 24 godziny od momentu zbanowania. W przeciwnym wypadku jedyną opcją będzie wykonanie własnoręcznie 100 reklam sieci w celu uzyskania UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300955 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 okej dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Kwietnia 2015 #301119 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 powstał temat z ssy-ami -> http://multi-head.pl/topic/60027-ssy-by-czternastolatek/#entry315759 ten zamykam dla nie potrzebnego bałaganu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Kwietnia 2015 #301122 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi