Danonkowy Napisano 12 Marca 2016 #406645 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick:DanonkowyPotwor Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na jednym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ poprawiłem swoją kulturę osobistą do wszystkich adminów których widzę na serwerze Czemu ja ponieważ przyda się dodatkowa prawa rąk . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4h Kontakt:Forum Team Speak 3 https://www.gametracker.com/player/DanonkowyPotwor%20%3AD/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick. ♛ Napisano 12 Marca 2016 #409324 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Masz moje Tak! Wiek Ogarnia Pomocny / Aktywny Bardzo miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick. ♛ Napisano 12 Marca 2016 #410324 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Masz moje Tak! Wiek Ogarnia Pomocny / Aktywny Bardzo miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Marca 2016 #409483 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Masz moje Tak! Wiek Ogarnia Pomocny / Aktywny Bardzo miły Po czym to stwierdziles, skoro nie grasz na tym serwerze? Hmm..? Może +1 by cię nauczyło, żeby nie wypowiadać się w podaniach na serwerach, na których się nie grało. Odnośnie podania. +aktywność. +Wiek. +kontakt. -Znajomość regulaminu, już nie dostajesz tylu banów, ale masz ich sporo. -Miałeś sporo problemów z adminami. Ogólnie widać poprawę, ale nie jestem tego pewny, czy zasługujesz już na admina. Jestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Marca 2016 #410483 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Masz moje Tak! Wiek Ogarnia Pomocny / Aktywny Bardzo miły Po czym to stwierdziles, skoro nie grasz na tym serwerze? Hmm..? Może +1 by cię nauczyło, żeby nie wypowiadać się w podaniach na serwerach, na których się nie grało. Odnośnie podania. +aktywność. +Wiek. +kontakt. -Znajomość regulaminu, już nie dostajesz tylu banów, ale masz ich sporo. -Miałeś sporo problemów z adminami. Ogólnie widać poprawę, ale nie jestem tego pewny, czy zasługujesz już na admina. Jestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick. ♛ Napisano 13 Marca 2016 #409520 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Po czym to stwierdziles, skoro nie grasz na tym serwerze? Hmm..? Może +1 by cię nauczyło, żeby nie wypowiadać się w podaniach na serwerach, na których się nie grało. Odnośnie podania. +aktywność. +Wiek. +kontakt. -Znajomość regulaminu, już nie dostajesz tylu banów, ale masz ich sporo. -Miałeś sporo problemów z adminami. Ogólnie widać poprawę, ale nie jestem tego pewny, czy zasługujesz już na admina. Jestem neutralny. Gram na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick. ♛ Napisano 13 Marca 2016 #410520 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Po czym to stwierdziles, skoro nie grasz na tym serwerze? Hmm..? Może +1 by cię nauczyło, żeby nie wypowiadać się w podaniach na serwerach, na których się nie grało. Odnośnie podania. +aktywność. +Wiek. +kontakt. -Znajomość regulaminu, już nie dostajesz tylu banów, ale masz ich sporo. -Miałeś sporo problemów z adminami. Ogólnie widać poprawę, ale nie jestem tego pewny, czy zasługujesz już na admina. Jestem neutralny. Gram na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 13 Marca 2016 #409521 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jestem neutralny Amx + Wiek + Kultura +\- Kontakt + Lamiesz czasem regulamin (glownie miny w przejsciu) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 13 Marca 2016 #410521 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Jestem neutralny Amx + Wiek + Kultura +\- Kontakt + Lamiesz czasem regulamin (glownie miny w przejsciu) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 13 Marca 2016 #409570 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Masz Tak -Wiek + -AMX + - Kontakt + -Kultura +\- Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 13 Marca 2016 #410570 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Masz Tak -Wiek + -AMX + - Kontakt + -Kultura +\- Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 13 Marca 2016 #409800 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Podanie zamykam do puki nie odrobisz warna potem napisz do mnie a ponownie je otworzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 13 Marca 2016 #410800 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Podanie zamykam do puki nie odrobisz warna potem napisz do mnie a ponownie je otworzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi