Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300847 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nick: Kratos302 Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): około 1 rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5 Staż w CS-sie: około 5 lat z przerwami Steam / NonSteam: nonsteam. Niedługo steam Dlaczego Ty: Ponieważ lubie tą serwerownie nie jestem oszustem który gra tylko na wallhack i aimbot. Zawsze staram się rozwiązywać sprawę pokojowo. Oraz częst ogram na serwerze po północy kiedy jest najwięcej hackerów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 1 do 3 godzin ( normalnie) bez ograniczeń ( dni wolne od szkoły ) Kontakt: GG : 52917084 Gdyby co przepraszam za interpunkcje oraz ortografię Link do GT : http://www.gametracker.com/player/Kratos302/46.29.21.219:27181/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301161 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na tak: -Godziny. -Amx. -Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301399 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jestem na tak, kilku więcej ogarniętych adminów zawsze się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301589 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Możecie mi go już dać ponieważ nie chce mi się grać z odpałami następną nockę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2015 #301659 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jestem na Tak: - zawsze kiedy wejdę Ty grasz - kultura na serwerze - aktywność - nie jestem pewien co do oceny danych graczy w sensie cziterów ale zawsze można poprosić kogoś o pomoc (np. mnie na gg/steam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #301922 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nick: Kratos302 Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): około 1 rok Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5 Staż w CS-sie: około 5 lat z przerwami Steam / NonSteam: nonsteam. Niedługo steam Dlaczego Ty: Ponieważ lubie tą serwerownie nie jestem oszustem który gra tylko na wallhack i aimbot. Zawsze staram się rozwiązywać sprawę pokojowo. Oraz częst ogram na serwerze po północy kiedy jest najwięcej hackerów Wiek + Staż w Adminowaniu i Cs + amx + GT + tyko to " nie jestem oszustem ,który gra tylko na wallhack i aimbot" A z tego wynika ,że grasz na czymś jeszcze innym prócz wallhack i aimbot ? Więc kolega powie na czym jeszcze ? Potraktuje to jako zwykłą pomyłkę słowną hehe Ale sie pilnuj mam Cie na oku Na TAK bierzcie go up ^ :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Kwietnia 2015 #301966 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Przyjmuję na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się na PW po więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Kwietnia 2015 #301967 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362088 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina Paintball" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi