Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #300826 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum;Będzie. - Minimum 16 lat;19 - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;wczoraj miałem 5 h więc tu to może być do 50h. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;tak. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;tak. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;tak. -Przegrałem z 10 h - Obowiązkowo aktywne konto steam;zakupie. - Posiadanie mikrofonu;mam Wzór podania: Nick:Call Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):na 6 servach. Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:nonsteam Dlaczego Ty:Co 2 to aim lubiany. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:do 5h Kontakt:536615849 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Kwietnia 2015 #300849 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nie rób sobie jaj.Nawet 4 godzin na serwerze nie masz przegranych... http://www.gametracker.com/player/Lama/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Kwietnia 2015 #300851 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Kolega na prima aprilis? Troche Ci się daty pomyliły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Kwietnia 2015 #300854 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Nie widziałem Cie na serwie jeszcze. Nie spełniasz wymagan. BRAK GT JESTEM NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Kwietnia 2015 #300906 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi