Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300623 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Nick: Shiftus Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NS/S Dlaczego Ty:Coraz częściej zdarza mi się wchodzić na serwer, gdy nie ma administratorów , co bardzo mnie nie pokoi noi grają gracze np. z AimBotem czy WH. Jednym slowem chce temu zapobiec. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 5 do 9 h Kontakt: Skype: adrianczaplicki6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Kwietnia 2015 Premium #300626 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 jestem na nie Brak linku z gt Konto pod podanie Slabe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2015 #300629 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Zamknijcie to Odpalił się dosłowanie 5 minut temu Pustak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Kwietnia 2015 Donator #300632 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi