starydobryFlint Napisano 6 Kwietnia 2015 #300486 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Wzór podania: Nick: starydobryFlint Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): adminowałem przez 3 miesiące na serwerze ODD2#2 na tej sieci, zrezygnowałem z 1.6 i już od 4 miesięcy gram w cs go Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat 1.6, 4 miesiące cs go Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: znam się na tym, nie było ze mną problemów, dobrze adminowałem, ostatnio często wchodzę na ten serwer i myśle że mógłbym ogarnąć, bo czasami szkoda patrzeć co się tam dzieje, a adminów nie widać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności przeważnie kilka h Kontakt: priv Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/starydobryflint/ Nie wiem czemu jest błąd w GT ale nie wykrywa mi serwerów cs go. Tu jeszcze na stats: http://csgo-stats.com/flintflintowy/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300514 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 jestem na tak + widziałem cię na serwerze + wiek + dobrze strzelasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farus Napisano 7 Kwietnia 2015 #300802 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 na tak dd2#2 ogarnial tu tez sobie poradzi i ogarnie tych piszczacych 10 latkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Kwietnia 2015 #300930 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na tak spoko to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301165 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na tak: -Wymagania. -Wiek. -Doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 7 Kwietnia 2015 #301243 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Często widze cie na serwerze, bardzo kulturalny i ogarniety gracz. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 #302930 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jestem na TAK, jak dziś grałem to cię widziełem na serwerze i byleś miły, kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor #304322 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Jakieś zainteresowanie ze strony administracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Kwietnia 2015 #306601 Administrator Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi