Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300451 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ktoś o takim samym ip jak mój laptop dostałperma i nie mogę teraz grać na laptopie, co mam zrobić ? [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Twardy_Fortepian. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : - , -AWP- , -JEST- , -GID- , -123- , - [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1331064594 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.221.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Kwietnia 2015 #300472 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 1. Zastosuj wzór. 2. Na Twoim IP są 83 aktywne bany. 3. Spróbuj zresetować router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300473 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 1. Zastosuj wzór. 2. Na Twoim IP są 83 aktywne bany. 3. Spróbuj zresetować router. roter resetowalem nic nie dalo a jakie mam niby aktywne bany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300488 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 roter resetowalem nic nie dalo a jakie mam niby aktywne bany ? Jeżeli restart nic nie pomógł musisz zadzwonić do operatora i poprosić o zmianę IP . EDIT: Myślę , że wszystko zostało już napisane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301184 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi