jestem slaby i chuj. Napisano 6 Kwietnia 2015 #300401 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Nick cheat`era: abmukam Godzina, data zdarzenia: przed chwilą. Mapa: de_nuke Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www69.zippyshare.com/v/gVsJDcwG/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: 77.255.54.61:27005 Uzasadnienie: aim i wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Kwietnia 2015 #300430 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 niby po modelu pojechal ale demko za krotkie na bana osobiscie wiele skanuje mozliwe ze fart a drugiego typa z ct slyszal jak dla mnie za malo chwilowo zamkne jezeli ktos sie nie zgadza z ta ocena otworzy i edytuje nakladajac bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Kwietnia 2015 #300431 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor #300499 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 http://www76.zippyshare.com/v/R1y7ywQd/file.html - po obejrzeniu tego raczej nikt nie będzie miał wątpliwości. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Kwietnia 2015 #300500 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Otwieram na życzenie autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300658 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Gracz został już zbanowany na serwerze . Tak czy inaczej demko jest spalone . Dzięki za zgłoszenie i czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300659 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi