Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300361 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Nick: iBDN. Wiek: 18. Doświadczenie (w byciu adminem): Hmm, myślę że spore. Miałem 2 własne serwery oraz admina na kilku sieciach. Komendy nie są mi obce, już gorzej jest z robieniem pluginów ^^. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty, nie sprawiam problemów. A brakuje adminów i nie wszyscy świecą przykładem. Bardzo się cieszę że obecni dają sobie radę. Ostatnio moja aktywność była mała, cóż święta są przecież ^^. Zachowuję kulturę, zna mnie większość adminów, zgłaszam czasami na u@, przeważnie zanim zgłoszę to admin już zareagował. Co mnie skłoniło do złożenia podania? To że gdy nie ma admina, na serwerze robi się co chce. Wbijają reklamy przez które crashuje się serwer. Chciałbym pomóc i ogarnąć troszkę serwer. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Po 2,3 h. Zależy od dnia, uczę się chcę zdać oraz wieczorami czasami dorabiam. Więc nie zawsze jestem. Ale przeważnie gram w takich godzinach gdy adminów za bardzo nie ma. A jak są potrzebni to mam ich na steam ^^ Kontakt: PW Forum, Steam: iBDN. - MH.pl 45k lvl Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/iBDN./80.72.40.110:27027/ Wiem na styk wbiłem, ale to dla tego że zależy mi na pomocy Proszę o rozpatrzenie mojego podania, oby pozytywnie ^^. @Swirusek jak już próbujesz coś wstawić to rób to dobrze. To że napisałem że Sivy lamus, to obraza? Ciągle z nim tak piszę na czat podczas gry. Spytałem cię tylko czy ty mi dałeś bana. Tyle. Jak próbujesz udowodnić że obraza admina za bana to rób lepsze ss'y. Podczas gry jakoś normalnie piszesz do mnie a na forum jakbyś był nie wiadomo kim. Pozdrawiam. Masz lajka za kreatywną wypowiedź. Ps. Sivy nadal uważam że lamisz Ps2. pisze się ode mnie, oddzielnie jeżeli nie zrozumiałeś aluzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 6 Kwietnia 2015 #300405 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Narazie jestem na NIE. Daj sie poznac. Poznaj troche administracje serwera. Czy zglaszasz nie wiem nie widziałem jeszcze. Gralm dzis pierwszy raz z toba. A co do REKLAM to one byly sa i beda. Napewno widziales ze sypaly sie bany wiec nie mozesz nam powiedziec ze NIE. Wiec jeszcze raz narazie jestem na NIE. Hmm obraza Admina za bana? hmm wiec na WIELKIE NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Kwietnia 2015 #300440 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Jestem na TAK Godziny są Dość aktywny(rozumiem to,że są święta) zgłasza mi na steam Wydaje mi się,że się sprawdzi jako admin tego serwera Grałem z nim troche i gość jest na prawdę ogarnięty i można się z nim pośmiać Nie przesadzajmy,nie takie rzeczy nieraz na u@ padają na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Kwietnia 2015 #300458 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ja jestem na TAK widać po tobie że Ci zależy, starasz sie i wgl Zglasza czity dość często i sa to trafne zgłoszenia godzinki są Myśle że da rade, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivvy Napisano 6 Kwietnia 2015 #300519 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ja również jestem za okresem próbnym; Godziny wyrobione Dość często widzę Cię na serwie Zgłaszasz na u@ Szybko łapiesz kontakt z innymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2015 #300604 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Wiek. Staż. Steam. Godziny. Czego więcej wymagać? Jeśli potrzeba adminów to, nie ma na co czekac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300687 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Powiem tak: Jedyny minus w tym wszystkim: Zgłosiłeś 1x na tyle ile razy gram a resztę to nic. Ale skoro innym na steamie zgłaszasz to gitarka Reszta same plusy: - Godzinki - Aktywny - Pomocny - Kulturalny - Wiek - Steam - Ogarnięty - Staż - Zależy mu i widać ,że nie jest tu przypadkiem Cóż więcej dodać, Brać go i się nie zastanawiać, tylko by grał a nie tak jak z ostatnim... Próbnego? Czemu próbny, skoro gościu ogarnięty to co stoi na przeszkodzie by pilnował z Nami serwera? Co do obrażania to Lamus to nie obraza? Więcej pisaliśmy na u@ i ogólnym do Siebie by był Fun Świrusek widzę ,że kolega Ci podpadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 #301158 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jestem na tak: -Wymagania. -Steam. -Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Kwietnia 2015 #301237 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 probny oktes 2 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Kwietnia 2015 #301238 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi