Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300254 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:Majkelel Godzina, data zdarzenia:10:50 Mapa:office STEAM_ID / IP:193.59.56.133 Uzasadnienie: Dostałem bana za 'kultury sie naucz', przekląłem sobie raz i dostałem bana na GODZINE a w regulaminie jasno i wyraznie pisze 1. Staramy się nie przeklinać. ( tutaj można przeklinać ale nie co drugie słowo kur*a czy ci*a ) (Ban do 30 min) Wiec bana nie powinno wgle być. bana dał analny terrorysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Kwietnia 2015 #300275 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Proszę admina o wyjaśnienie i przedstawienie jakiegoś dowodu bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300686 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 *DEAD* Majkelel : eldo kurwa ! *DEAD* Desolacion : nie eldo Kysiuu ;3 wybral "de_dust2002". *DEAD* Magiczny Berni (4Fun).^^ : no co zrobisz <> D <> wybral "de_dust2002". *DEAD* Majkelel : eldo ! [REG]Maciex wybral "de_eldorado". *DEAD* <> D <> : /klasa Proxima wybral "de_eldorado". *DEAD* FilipProGammer : kur mina w pr*ejsciu ! Nastepna mapa to "de_eldorado". *DEAD* <> D <> : /klasa *DEAD* Majkelel : kurwa dzieci eldo ... Taki mały wycinek, z tym, że przejrzałem całą mapke i nie mam kluczowego argumentu odnośnie mojego bana. Była to wiadomość do SzalonegoStrzelca "TY KURWO[...]" i za to wyleciałeś,a to Twoje klnięcie tylko spotęgowało bana. Dowód jest jaki jest, na więcej hltv mi nie pozwolilo, na 100% nie dalbym bana za pare przelenstw Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Kwietnia 2015 #300824 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Temat wyjaśniony, następnym razem tak jak pisze Joe rób ss z consoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Kwietnia 2015 #300825 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi