Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2016 #425129 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Taka mała propozycja co do czołgisty ^^ aby dodac mu ogólny bezlik ammo na nawet perki. Bo tak zauważyłem że na śmierci jest no recoil do wszystkich broni to myślę czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Kwietnia 2016 #425168 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Nie widzę sensu ulepszać tej klasy. I tak jeżeli ktoś nią potrafi grać jest bardzo mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 22 Kwietnia 2016 #425182 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Przy dużym poziomie ta klasa i tak niszczy, więc nie widzę sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2016 #425189 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Podkreślam "przy dużym poziomie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 23 Kwietnia 2016 #425681 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Niema sensu dodawać ulepszenia Klasa i tak dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 24 Kwietnia 2016 #425711 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Jak się umie nią grać a nie lata bez sensu na 10 bo ma przecież bezlik i 5% na zabicie to nawet na mniejszym jest dobra @Akcja1916.Nie widzę sensu żeby coś w niej zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2016 #425728 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja powiem tylko tyle. Czołg nie ma szans przeciwko klasom z większym levlem trzeba na prawdę się namęczyć żeby kogoś zabić... niby faktycznie można do okoła biegać ale co ci to da jak cie zaraz ktoś od tyłu zabije... ta klasa to po prostu gra na farta i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 24 Kwietnia 2016 #425877 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Niektóre klasy opierają się na farcie, niektóre po prostu na skillu, przy wyższym poziomie czołgisty, to on tak zapierdziela, że kapitan czy konspi nie ma szans go trafić.. Sam widzisz, niektóre klasy są kontrami a niektóre po prostu nie mają z nim szans i to jest właśnie wyrównanie szans Nigdy nie zrobi się tak, żeby jedna klasa z drugą były na równi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2016 #425889 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Thushirek ty chyba siebie nie słyszysz Właśnie konspirantem i kapitanem jest łatwo wycelować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Kwietnia 2016 #426058 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja myślę tak jak większość, że czołgista i tak jest dobrą klasą. Żeby ją ulepszono to założę się, że zaraz byłoby 10 nowych tematów odnośnie osłabienia. Tak jak jest zawsze zresztą Dodam jeszcze, że jak ktoś potrafi grać tą klasą to ludzie na serwerze narzekają, że jest zbyt dobra, więc ciężko jest dogodzić wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi