Skocz do zawartości

Taka mała propozycja do czołgisty :D

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Taka mała propozycja co do czołgisty ^^ aby dodac mu ogólny bezlik ammo na nawet perki. Bo tak zauważyłem że na śmierci jest no recoil do wszystkich broni xD to myślę czemu nie :D

Ja powiem tylko tyle.  Czołg nie ma szans przeciwko klasom z większym levlem trzeba na prawdę się namęczyć żeby kogoś zabić... niby faktycznie można do okoła biegać ale co ci to da jak cie zaraz ktoś od tyłu zabije... ta klasa to po prostu gra na farta i tyle.

Niektóre klasy opierają się na farcie, niektóre po prostu na skillu, przy wyższym poziomie czołgisty, to on tak zapierdziela, że kapitan czy konspi nie ma szans go trafić.. Sam widzisz, niektóre klasy są kontrami a niektóre po prostu nie mają z nim szans i to jest właśnie wyrównanie szans :) Nigdy nie zrobi się tak, żeby jedna klasa z drugą były na równi ;)

Ja myślę tak jak większość, że czołgista i tak jest dobrą klasą.  Żeby ją ulepszono to założę się, że zaraz byłoby 10 nowych tematów odnośnie osłabienia. Tak jak jest zawsze zresztą ;)

Dodam jeszcze, że jak ktoś potrafi grać tą klasą to ludzie na serwerze narzekają, że jest zbyt dobra, więc ciężko jest dogodzić wszystkim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...