Gumi555 Napisano 5 Kwietnia 2015 #300142 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wiem, że temat HE był poruszany już pewnie nie raz i nie dwa. Tropiłem parę tematów i nie znalazłem nigdzie opcji limitu HE na 1 rundę. Wiem, że takie pluginy są bo widziałem takie na diablomodach. Problem polega na tym ze obecnie na dd2 ct z respa kupują HE do 1:30 i jest jeden wielki spam także rasz tt środkiem czy gala od razu odpada :F Widziałem argumentacje co do 2 HE ( czego tez nie jestem zwolennikiem ) i fakt faktem wyróżnia to serwer, ludzie zawsze full, ale z tym spamem i dokupowaniem granatów to przesada a robi tak połowa albo 3/4 serwera . I opcja np wyczekania anarchi żeby się wyrzucili i dopiero wbić odpada bo i tak zaraz każdy dokupi i okopie sie na A ;x Myślę, że zmiana nie będzie drastyczna i w żaden sposób nikogo to nie zrazi czy też zniechęci do grania na serwerach. Co myślicie na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300181 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Jestem na Nie! Sam lubię sobie dokupić he i rzucić na środek. Poresztą w rashu w tt na gale to nic nie przeszkadza, poprostu trzeba być szybszym i nie stać w miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor #300185 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Kto jak kto ale ja w miejscu nie stoję tylko zawsze rasz rasz rasz i nie mów , że nie przeszkadza w raszu na gale bo zarówno od strony A ( gala na krótko ) jak i od środka ( wejscie na gale ) można gale zbombardować HE doszczętnie sam wiele razy takie HE łapałem na czoło. A nawet jak nie na gale to jakakolwiek próba raszu środkiem jest wykluczona ^^ jak ct widzi ze coś się dzieje na bramie na środku od razu lawina HE. Hehe ale wiedziałem, że Ty będziesz na nie Nie samymi granatami żyje człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Kwietnia 2015 #300188 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Powiem tak temat był poruszany wiele razy i nie doszło do skutku tym razem tez nie dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 5 Kwietnia 2015 #300190 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Zawsze byłem za tym, aby wycofać 2 he i nadal tak jest. Więc jestem za wycofaniem 2 he. Dużo osób pisało, że 2 he to przesada, a mogę się założyć, że zostawienie 1 he nie wpłynie na aktywność serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor #300191 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Powiem tak temat był poruszany wiele razy i nie doszło do skutku tym razem tez nie dojdzie No ale tu nie chodzi o blokowanie 2 HE bo wiem, że to już nie podlega dyskusji i raczej te 2 HE zostaną tylko o blokowanie dokupowania HE. Ustawić tak żeby było 2 HE na rundę można było kupić max. jak ktoś będzie chciał kupić trzeciego wyskoczy komunikat np: kopiłeś już 2 He. Czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 5 Kwietnia 2015 #300192 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 A ja byłbym za wycofaniem 2 he. Gra byłaby bardziej dynamiczna Moim zdaniem. Ponieważ tam gdzie polecą he TT od razu się cofa i ciężko wbić gdziekolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Kwietnia 2015 #300203 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 W ogóle to ja nie wiem skąd w ogóle pomysł na 2 he, przecież to jest jedna wielka pomyłka. Dajmy na to, że jest 2-4 graczy na A, słyszą galę i nawet jeśli połowa z nich rzuci wszystkie HE to są w stanie zabić rush TT na A bo wybiją 80% graczy na gali (bo HE na galę pada na małej powierzchni). TT gdyby chciało rzucić tyle HE na A to muszą wyjść wysoko a i tak nie zabiją tyle co CT. Tak samo sprawa ma się z trupem. TT na DD2 ma ciasne wejścia na BS (nie licząc długiej i środka) i po 2 HE na teammate'a to za dużo, bo CT samymi HE są w stanie zatrzymać TT. Aczkolwiek faktycznie zmusza to do bardziej taktycznej gry. Klasycznie po 1 HE też by to działało. 2 HE to max, żadnego dokupowania, bo to zabija grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor #300242 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 W ogóle to ja nie wiem skąd w ogóle pomysł na 2 he, przecież to jest jedna wielka pomyłka. Dajmy na to, że jest 2-4 graczy na A, słyszą galę i nawet jeśli połowa z nich rzuci wszystkie HE to są w stanie zabić rush TT na A bo wybiją 80% graczy na gali (bo HE na galę pada na małej powierzchni). TT gdyby chciało rzucić tyle HE na A to muszą wyjść wysoko a i tak nie zabiją tyle co CT. Tak samo sprawa ma się z trupem. TT na DD2 ma ciasne wejścia na BS (nie licząc długiej i środka) i po 2 HE na teammate'a to za dużo, bo CT samymi HE są w stanie zatrzymać TT. Aczkolwiek faktycznie zmusza to do bardziej taktycznej gry. Klasycznie po 1 HE też by to działało. 2 HE to max, żadnego dokupowania, bo to zabija grę. Temat na 1 HE na osobę już był i padłą decyzja, że zostaje jak jest czyli po 2 HE na osobę, no ale dokupowanie to już odmienna kwestia która wg mnie powinna być rozwiązana od razu po ustaleniu ze 2 HE zostają. Niech strace i niech będą te 2 HE ale zablokowanie dokupowania HE powinno być wprowadzone już dawno. Proszę H@ serwera niech przedyskutuje ten temat na wyższych szczeblach bo tutaj to tylko możemy sobie tylko gdybać i pisać własne refleksje na ten temat a tak naprawdę to wszystko zależy od 'góry'. Przemyślcie ten temat i zastanówcie się czy tak faktycznie nie było by lepiej ?? Pozdrawiam, Tomasz C~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2015 #303179 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Spróbujemy przywrócić poprzedni czas kupna broni, 15 sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor #303296 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 OK , myślę, że to też rozwiązało by problem Thx ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 12 Kwietnia 2015 #303461 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Popieram pomysł by zmniejszyć czas na zakup do 15 sekund : ) Tak samo jak z HE to i dokupują fleshe, np typki z własnego teamu i po prostu rzucają prosto na mordę, takie zmniejszenie czasu również i to ograniczy. Co do tematu, to fakt 2 HE to już jest maksymimum co można zrobić, osobiście mi nie przeszkadza to, że są do zakupu 2 HE ale dokupowanie to już z lekka jest przesada, czasem nie czaję ludzi, którzy mają w głowię ( pozabijam ich samymi granatami HE, dokupie zaraz kolejne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Kwietnia 2015 #306979 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Kwietnia 2015 #306980 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi