Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299977 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: ** 3/25 Kurski Godzina, data zdarzenia: 5 kwietnia ~17:35 Mapa: dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:31560558 Uzasadnienie: Niczego nie reklamowałem. Nie podawałem żadnego ip, a od początku rozgrywki nie napisałem na sayu ani słowa. Administrator w tym czasie banował bodajże 2 graczy za reklamę ip, więc może pomyliły mu się cyferki w amx i zbanował przez przypadek mnie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'reklama IP' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31560558' [AMXBans] Twoje IP: '85.202.154.32' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2015 #299999 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Byłem w danym momencie na serwerze. Na say nie wyskoczyło nic, żadnego IP, Ale ten serwer jest zajebisty czy coś... W ciągu minuty 3 lub 4 osoby dostały bana za reklame IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Kwietnia 2015 #300007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Obejrzałam hltv i wszedł gracz, ktory co chwile zmienial nicki i banowal graczy. Oto dowody MuCha | connected *** REVOLUTiON killed pLayED with a headshot from m4a1 *** MuCha | has left the game *** NERON520 killed ** 3/25 Kurski with a headshot from m4a1 *** *** KELL killed CipiS with a headshot from ak47 *** * MuCha | changed name to Ale ten serwer jest zajebisty! Bawelniarz killed Virtus.pro.Rudy chopiec with ak47 have fun killed M-Jay with ak47 Gumi$ killed Levy with ak47 ** 3/25 Kurski killed Bawelniarz with ak47 De ZiZ killed have fun with m4a1 *** REVOLUTiON killed Gumi$ with a headshot from m4a1 *** * MuCha | Virtus.pro.Rudy chop changed name to Ale ten serwer jest zajebisty! *** De ZiZ killed KELL with a headshot from m4a1 *** Zapraszamy na nasz nowy serwer TP ! IP : 80.72.33.230:27355 Dostajesz unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Kwietnia 2015 #300008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi