Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299967 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: M O R D E R C A Godzina, data zdarzenia:16:57 (okolo) Mapa: DD2 STEAM_ID / IP:2:0:1226844324 Za co ten ban ? Moze mi ktos wytumaczyc ? SS bym wstawil, ale nikt go nie zrobil bo nie ma nic w folderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Kwietnia 2015 #299970 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dostałeś bana za aktywnego. Na Twoim IP jest jeszcze jeden ban z 30 marca ---> http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=44420. Spróbuj zresetować router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300005 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dostałeś bana za aktywnego. Na Twoim IP jest jeszcze jeden ban z 30 marca ---> http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=44420. Spróbuj zresetować router. Dostałeś bana za aktywnego. Na Twoim IP jest jeszcze jeden ban z 30 marca ---> http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=44420. Spróbuj zresetować router. Nie działa . Za aktywnego ? Wchodzilem na amxbans i pierwszy raz widze taki nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Kwietnia 2015 #300022 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Zresetuj router albo poproś operatora o zmianę adresu ip. Mam nadzieję, że rozumiesz, że nie możemy odbanować gracza z aktywnym banem za aima. Jeszcze jedną opcją jest zrobienie 100 reklam dla sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300048 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Zresetuj router albo poproś operatora o zmianę adresu ip. Mam nadzieję, że rozumiesz, że nie możemy odbanować gracza z aktywnym banem za aima. Jeszcze jedną opcją jest zrobienie 100 reklam dla sieci. Ludzie są święta !!! Restart nie pomaga w rozwiązaniu sytuacji. A tak na marginesie jakim cudem na moim IP znalazł sie ban z 30 marca za Aim dla nicku który widzę pierwszy raz na oczy ? I dlaczego ja mam za to ponosić konsekwencje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 5 Kwietnia 2015 #300052 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Niech zdecyduje ktoś wyższej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Kwietnia 2015 #300066 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 pewnie dlatego ze jak odbanujemy to IP cziter wroci do gry decyzja nalezy do ciebie czy ryzykowac i robic reklamy biorac pod uwage ze znowu pojawi sie ban czy tez dzwonic do operatora o zmiane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300073 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 No to oczekujemy kogoś z wyższą rangą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300074 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 To odbanujcie a jak się pojawi cziter to zbanujecie a ja zrobie te reklamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300112 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Niestety nie ma innej możliwości w każdym takim przypadku postępujemy tak samo nie ma wyjątków . Tego IP już nie odbanujemy , z tej sytuacji są tylko 2 wyjścia 1. Zrobienie 100 reklam sieci 2. Zmiana IP u operatora Nic więcej dla Ciebie zrobić nie możemy a decyzja należy tylko do Ciebie . EDIT; Myślę ,że wszystko zostało już napisane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300489 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi