Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299926 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wymagania na stanowisko Recenzenta: - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, **Próbuje być aktywnym członkiem forum. - minimum 24h spędzone na forum, **Staram się być jak najbardziej aktywny od mojej rejestracji na MH. - minimum 50 napisanych postów. **Może i nie mam 50 postów ale będę próbował je nadrobić sensownymi postami. Wzór Podania: Wiek: 16 lat. Staż na forum: 7h 43m 47s Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Nie pełniłem jeszcze takiej roli, ale sądzę, że dam radę napisać recenzje w jak najkrótszym czasie, szczegółowo oraz bez żadnych błędów stylistycznych jak i ortograficznych. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Przed przeczytaniem recenzji i wyrażeniem swojej opinii prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie i przeczytania podania. Chciałbym jeszcze dodać, że widziałem pełno tego typu recenzji co napisałem ale ja posiadam film z jego pudełkiem i wszystko jest tam opisane, recenzji inaczej nie dałoby się opisać ponieważ nie miałoby to ładu i składu, jeśli nie będzie wam pasowała ta recenzja to proszę to napisać i dodać żebym napisał nową to wtedy tak zrobię. WIZJONER, BUNTOWNIK, LEKARZ, który rzucił wyzwanie naturze. PRAWDZIWA HISTORIA PROF. RELIGA i pierwszego udanego przeszczepu serca. Niezwykła opowieść o buntowniku, który rzucił wyzwanie naturze, władzy i własnym ograniczeniom. O pierwszym udanym polskim przeszczepie serca dokonanym przez prof. Religę w Zabrzu. Dramat nieudanych operacji, walka o każde uderzenie serca, wielkie ambicje i bolesne porażki, samotność geniusza, który stanął sam przeciwko swoim mentorom i rozpoczął rewolucję w polskiej medycynie. CIEKAWOSTKA : 5 Listopada 1985 roku prof. Zbigniew Religa przeprowadził pierwszą udaną w Polsce transplantacje serca. Operacja odbyła się w Śląski Centrum Chorób Serca (wówczas Wojewódzkim Ośrodku Kardiologii) w Zabrzu. PEŁNA OBSADA I TWÓRCY : http://www.filmweb.pl/film/Bogowie-2014-694378/cast/actors OFICJALNY ZWIASTUN FILMU BOGOWIE: https://www.youtube.com/watch?t=11&v=1biE4cOrDPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Kwietnia 2015 Premium #299932 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Nie Za któtko z nami jesteś Słaba Interpunkcja Cienka recenzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 5 Kwietnia 2015 #299938 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Recenzja wygląda dosyć ciekawie, ale mało informacji zawartych z sama oceną filmu i opisem akcji. W dodatku nie spełniasz wymagań, więc nie jestem w stanie udzielić Ci pozytywnej opinii w tym podaniu, radze nadrobić wymagania i ponownie złożyć podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 5 Kwietnia 2015 #299939 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Nie ustrzegłeś się błędów, chociażby "po mimo" - pisze się pomimo. Jesteś krótko na forum, nie masz wymaganych postów, recenzja też mnie nie powaliła.. Wydaje mi się, że za wcześnie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Kwietnia 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #299978 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Krotkie slabe brak stazu na forum. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 5 Kwietnia 2015 #300006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 wymagania widziales? recenzja skopiowana, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Przywłaszczasz sobie czyjąś pracę? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #300018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Nie no nie wierze w was, recenzja skopiowana hahaha Można to podanie zamknąć bo mnie normalnie rozśmieszyliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Kwietnia 2015 #300070 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Za takie coś powinieneś od razu warna dostać. Jeżeli chodzi o podanie to na NIE - Recenzja skopiowana - Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 5 Kwietnia 2015 #300075 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Można to podanie zamknąć bo mnie normalnie rozśmieszyliście. Nie ma problemu. Na życzenie autora zamykam. /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 5 Kwietnia 2015 #300076 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi