Lyubov Napisano 5 Kwietnia 2015 #299912 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Nick: Lyubov Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 24 paź 2014 Czas spędzony na forum: 4d 7h 5m 38s Doświadczenie w ocenianiu: jakieś tam na pewno mam, byłam adminem na serverze gdzie tylko admini oceniali i nikt nam w tym nie pomagał. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: przez konsole tak (mogłam pozapominać pare rzeczy) Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie Dlaczego Ty?: Chciałabym pomóc całej ekipie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: dość dużo, ponieważ gdy gram to również w tym czasie przeglądam forum Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Może i nigdy nie byłam w UB Team ale kiedyś spróbować trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 #300474 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2015 #301785 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi