Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299885 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: jo Godzina, data zdarzenia: 13:30, 5.04.2015 Mapa:DD2#2 STEAM_ID / IP: 1 : 49542192 Uzasadnienie: Gram normalnie na tym serwerze od grudnia i bardzo dobrze mi sie na nim gra. Dzisiaj grałem normalnie jak zawsze i zrobili mi screeny. No niby nic dziwnego normalna sytuacja wstawiłem ss-y ale nie dostałem ub bo podpbono mam dwa aktywne bany. Grałem u was tylko na DD2#2 , i może ze dwa razy na DD2 jak nie było mijsca na tamtym, a tak to na żadnym innym. Wpisałem swoje ip w amx i faktycznie pokazuje że są bany ale na całkiem inne nicki i inne serwery na których nie grałem. więc nie wiem co teraz mam zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 5 Kwietnia 2015 #299899 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Prawdopodobnie masz internet osiedlowy. Bany nie mogą być zdjęte przykro mi. Jedyną szansą na dalsze granie jest zrobienie 100reklam http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ - link który wyjaśni ci jak zrobić reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 5 Kwietnia 2015 #299915 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi