Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 #299759 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Marcelo Godzina, data zdarzenia: 31.03.2015 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: NS Uzasadnienie: Dam niżej Ban: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=45329 Pisałem z H@ i wszystko sobie wyjaśniliśmy i miał mi dać ub ... Ale nie wiem czy sobie zapomniał kliknąć czy co ?? Dlatego proszę kogoś z UBT o danie mi UB Dowody że H@ chce mi dać ub tylko zapomniał ( Chyba ) Proszę was o ub bo z H@ jak piszę to odpisuje mi co 24 godziny ;p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Kwietnia 2015 #299785 Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Gracz ten wykonał ilość reflinków adekwatną do 100 reklam naszej sieci. Miał on to zrobić tuż przed wycofaniem tego, więc jest jedną z ostatnich osób, która mogłem pójść na rękę. W innych przypadkach nie będzie już takiej taryfy ulgowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Kwietnia 2015 #299786 Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi