Atnam Napisano 4 Kwietnia 2015 #299485 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam pisze na tekefonie wiec moga byc jakies bledy ortograficzne wiec na wstepie przepraszam Otoz mam problem od 3 dni kombinuje i nic wiec do rzeczy Wczoraj z Biotehnikiem skladalem kompa (pomagal) przez steam noi ok zlozylem kompa podlaczylem go noi wiatrak sie tarasil bo byl uszkodzony wiec dzis rano go wymienilem wraz z radiatorem noi nic sie nie wyswietla a wczoraj jeszcze sie wyswietlal bios i jakies napisy nie wiem ale mam jakies zdjecia tego noi zmienilem radiator podpialam kable noi jak wkladam wtyczke do kompa to on sam sie uruchamia lecz monitor nie reaguje ani dioda hdd ani power ale wiatraki i lampki na dyskietkach swieca nie wiem co jest grane zasilacz zmienialem teraz mam wlasnie 300w a jak daje tamten zasilacz 400w to nic sie nie uruchamia a wlasnie na tym zasilaczu chyba szlo wczoraj. Bardzo was prosze o pomox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Kwietnia 2015 #299492 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 a co to za konkretne zasilacze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor #299513 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 1 to codegen 300x1 2 zas to logic atx switching power supply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 4 Kwietnia 2015 #299532 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 A na jakim procku zmieniałeś ten radiator i wiatrak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Kwietnia 2015 #299534 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Najlepiej to napisz Nam cały Twój nowy sprzęt, będzie lepiej i szybciej dojść co może nie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor #299538 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 wiec to byl procek intel pentium 4 bodajze 1.8 ghz 1,5v jak sie nie myle kartaa graficzna geforce gtx 440 nie pamietam za dobrze ale cos takiego dysk twardy segate 60 gb teraz wsadzilem zasilacz logic plyta glowna to jakas starsza jest od tamtej co mialem wczesniej lecz moge wymienic o ile sie uda tylko na razie nie mam.juz sil radiator i wiatrak wlasnie od tego procka pochodzi chyba bo mam jeszcze dwa 1.5ghz i 2,66 ktorego wczesniej uzywalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 5 Kwietnia 2015 #300157 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Zasilacz firmy Logic jest z czarnej listy - do wymiany. Polecam zasilacze od: Amacrox, Antec, Astec, be quiet, Chieftec, CoolerMaster, Corsair, Delta, Enermax, Enlight, Fortron (Nowy, nieregenerowany), Modecom (MC, Volcano), OCZ, PCPower & Cooling, Pentagram, Seasonic, Silver Power, Tacens, Tagan, Thermaltake, Topower, Xilence ( TYLKO Nowe Modele od 2012r ), YESICO, Zalman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor #300189 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Czekam 2 miechy na nowego kompa temat ten mozna zamknac juz nie mam sily sie z tym bawic.. 2 Procesory poszly a 3 psuc nie bede Dziekuje wszystkim za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Kwietnia 2015 #304317 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi