OlCia Napisano 4 Kwietnia 2015 #299444 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nick : OlCia Data ( Od kiedy do Kiedy ) : od dzisiaj do poniedziałku 04-06.04 Powód : głownie nie będzie mnie na serwerze, oczywiście w wolnej chwili postaram się wejść, forum wiadomo mogę wejść na telefonie, a powodem są święta wyjazd do rodziny.. jako, że jestem kierowcą nie mam wyboru ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Kwietnia 2015 #299459 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Usprawiedliwiona .Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Kwietnia 2015 #299460 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi