Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 #299406 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nick:Rolada Wiek:15lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem kilka razy adminem i myślę że nie było ze mną problemów (bynajmniej nie mówili mi tego wprost ani skarg nie pisali ) Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5lat. Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Chcę zwyczajnie pomóc ogarnąć server, często jest tak że adminów nie ma (i nie pisze tego ze złośliwości bo to zrozumiałe że każdy ma swoje prywatne życie) albo jest biedny Ali który dostaje spam na u@ ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6-7h Kontakt:GG 52629254 Link do GameTracker'a: Nie mam steam ale nie długo będę miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 4 Kwietnia 2015 #299408 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 NA NIE ! BRAK GT Nie widuje Cie na serwie Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 4 Kwietnia 2015 #299411 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Na WIELKIE NIE Ty wgl wiesz co to GT? Nie widziałem na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 4 Kwietnia 2015 #299412 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ty nawet tu nie grasz chyba.na nie. A nieeee.sorry 15minut na serwerze.Musimy zaakceptować to podanie bo poświęcił kupe czasu na gre tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 #299458 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Na NIE. *Konto pod podanie. **Brak GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 4 Kwietnia 2015 #299508 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi