Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #299062 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Szybki PN !` Godzina, data zdarzenia: 02.04.2015 ok. godziny 20:30 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: ' STEAM_0 : 4 : 1062239349 ' / 83.26.252.215 Uzasadnienie: Gralem wczoraj na serwerze DD2/INF ok. godziny 21 Gdy schodziłem z kompa kończąc gre itp. Nie wiedzialem ze w tym momencie robiliscie mi ssy. Gdy chcialem wejsc rano na serwer mialem bana i mam go do tej pory. A najwiekszym problemem jest to ze screenshoty nie zapisaly mi sie. Przeszukalem caly komputer. Gdybym je mial sprawa oczywista zebym wrzucil bo nie mialem nic do ukrycia. Chcialbym otrzymac UB. Zalezy mi na graniu na waszych serwerach moze dziwnie to zabrzmi ale sie przywiazalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #299070 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Niestety jedyną szansą na UB jest 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #299071 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi