astroe Napisano 3 Kwietnia 2015 #298849 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Grafika na forum-obrazek[/align] [align=center]Tematyka:Counter Strike/bf4/cod[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):Coś z tematyki wyżej, nie narzucam obrazka[/align] [align=center]Kolorystyka: Ubrania wojskowe[/align] [align=center]Rozmiar:Nie mam pojęcia jaki to rozmiar:([/align] [align=center]Napis:COD/BF4 i gdzieś obok Multi-Head.pl[/align] [align=center]Chodzi mi o te obrazki na wzór tych które są(pod działem ubt są nasze serwery) wystarczy by w przybliżeniu zgadzały się rozmiarami, i by było coś związane z csem/bf4/codem[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298760 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Render : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Kwietnia 2015 #300038 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 [align=center][/align] [align=center]http://i57.tinypic.com/28lrnus.jpg[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor #300059 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Jest ogień w szopie:D Desire:D Bosko:D Do zamknięcia:D Cudko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Kwietnia 2015 #300090 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Kwietnia 2015 #300091 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia zrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi