heaVeN. Napisano 3 Kwietnia 2015 #298758 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ten plugin daje każdemu, mały celownik do AWP (nie działa w Scout). Przy przybliżeniu, celownik lekko drży (można wyłączyć i włączyć). Standardowa awp_crosshair.amxx do cstrike/addons/amxmodx/plugins. awp_crosshair.sma do cstrike/addons/amxmodx/scripting. Cvary do addons/amxmodx/configs/amxx.cfg W addons/amxmodx/configs/plugins.ini dopisujemy awp_crosshair.amxx awp_crosshair 1 //1 - Aktywacja, 2 - Dezaktywacja Pluginu. awp_shake 1 //1 - Aktywacja, 2 - Dezaktywacja drżenia celownika. [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Kwietnia 2015 #300037 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ogólnie plugin który według mnie nie wchodzi w gre dla mnie plugin zbedny i to mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 5 Kwietnia 2015 #300041 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Jakiekolwiek celowniki są zakazane. Tyle w temacie dziękuje dobranoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor #300053 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ale to jest plugin. Ja wystawiam pluginy, żeby pomóc innym, którzy szukają albo nie wiedzą jak go wgrać. . Wiec nie wiem w czym tkwi problem A po za tym to jest zakaz ale tylko u nas, a u innych tak. Wiec raczej zwykły gracz do swojego cfg nie może wgrać, bo to jest plugin. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi