-Assasin- Napisano 3 Kwietnia 2015 #298743 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Nick:-Assasin- Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):Kiedyś własna serwerownia + 2x na innych serwerach Staż w CS-sie:3 lata bendzie Steam / NonSteam:NonSteam (jakiś czas temu jeszcze miałem steam, ale sprzedałem bo sądziłem że po przyjściu do liceum nie będę miał czasu na grę) Dlaczego Ty:BO jestem Good Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4h Kontakt:gg 53129063 wp: [email protected] WP [email protected] Pozdrowienia -Assasin- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Kwietnia 2015 #298744 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Kwietnia 2015 #298745 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi