Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298684 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Sytuacja tego typu, wchodzi admin na serwer nie podoba mu się mapa robi vote i kolejny raz dd2. Pisze mu na u@ " (PLAYER) Perez : i na ch*j to zmieniasz? (PLAYER) Perez : dostaliscie opcje zmiany mapy i bedziesz k*rwa zmienial bo Ci nie pasuje? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:39615273' [AMXBans] Your IP: '83.13.206.209' [AMXBans] =============================================== Przeklnąłem dwa razy, jeszcze na czacie który jest widoczny tylko dla admina, ludzie przeklinają na umór ale jeżeli się szanownego Pana admina opiepszy za przeproszeniem to wielka duma urażona. Nie dostałem ostrzeżenia tylko od razu bana. A wydaje mi się że najpierw powinien być 5min. Proszę ostrzeżenie dla admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Kwietnia 2015 #298686 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zapraszamy tego admina do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 3 Kwietnia 2015 Premium #298763 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Napisałem do admina by się wypowiedział. Znasz reguły, adminowałeś u Nas na serwerze, admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298808 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 po pierwsze nie pisałeś to na u@ tylko na sayu , zrobiłem głosowanie większość ludzi chciało dd2 to zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298812 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 jak ja pisałem że na serwerze panuje kultura itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 3 Kwietnia 2015 Premium #298827 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ostrzeżenia nie dodam, myślę że błaha to sprawa. Admina uczulam że kolejne zachowanie odbiegające od regulaminu zostanie nagrodzone ostrzeżeniem w odpowiednim dziale. Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 3 Kwietnia 2015 Premium #298829 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi