Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298246 Napisano 2 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Player | deagle.pl Godzina, data zdarzenia: 15:24 Mapa: De_Dust2 STEAM_ID / IP: 95.49.209.250 Uzasadnienie: Przepraszam całym sercem, że posiadałem taki nick, ale uwierzcie mi że nie wiedziałem, że posiadam taki nick. Prawdziwy nick mam patrykovvsky ^[1910]^. No i ja musiałem nowego cs'a pobrać, i gdy go pobrałem zapomniałem zmienić nick. Możecie mi dać szansę ? Proszę. To się nigdy nie powtórzy. Ja nie chcący wszedłem na tym nicku. Myślałem że mam nick " patrykovvsky ^[1910]^ " . Przepraszam proszę o szansę. Ten ban jest na ODD2 #2. Jeszcze raz przepraszam za moją nie uwagę. To się nigdy, nigdy już nie powtórzy będę zmieniał nicki przy pobraniu nowego cs'a.
Strajk Napisano 2 Kwietnia 2015 #298317 Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
2 Kwi
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Strajk 2 posts
Popularne Dni
2 Kwi 2015
3 posts