Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298246 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Player | deagle.pl Godzina, data zdarzenia: 15:24 Mapa: De_Dust2 STEAM_ID / IP: 95.49.209.250 Uzasadnienie: Przepraszam całym sercem, że posiadałem taki nick, ale uwierzcie mi że nie wiedziałem, że posiadam taki nick. Prawdziwy nick mam patrykovvsky ^[1910]^. No i ja musiałem nowego cs'a pobrać, i gdy go pobrałem zapomniałem zmienić nick. Możecie mi dać szansę ? Proszę. To się nigdy nie powtórzy. Ja nie chcący wszedłem na tym nicku. Myślałem że mam nick " patrykovvsky ^[1910]^ " . Przepraszam proszę o szansę. Ten ban jest na ODD2 #2. Jeszcze raz przepraszam za moją nie uwagę. To się nigdy, nigdy już nie powtórzy będę zmieniał nicki przy pobraniu nowego cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Kwietnia 2015 #298316 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Oby to było ostatni raz, ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Kwietnia 2015 #298317 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi