Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298233 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam, chcialbym zglosic kradziez nicku albowiem pod nick którego używam ktoś się podszywa i gra na tym nicku. Czy jest taka możliwość, czy mógł bym mieć ten nick na wyłączność tylko dla mnie. Nazwa tego nicku to Kiler . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 2 Kwietnia 2015 Weteran MH #298239 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 jakieś musisz przedstawić dowody , ssy , nagrania , po drugie ip. gracza itp tak to zgłoszenie unieważnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Kwietnia 2015 #298296 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Jest możliwość zarezerwowania nicku. Wystarczy tylko napisać do H@/OS/S@ i poprosić o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298307 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 kurcze jak ja nie wiem jak ss'y sie wstawia dobra nikt nie chce pomóc to nie założę nowy nick i tyle niech jakiś gówniaż sie nacieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Kwietnia 2015 #298311 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Czyli mam rozumieć, że sprawa wyjaśniona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298343 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 No chyba nie, czy jest taka możliwość aby założyć hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Kwietnia 2015 #298346 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Kwietnia 2015 #298348 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi