Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298090 Napisano 2 Kwietnia 2015 Wysłałem sms na cod 200 lvl na stalker na 90 dni lecz napisałem perwsza litere "a" z Dużej i wzieło kase z tel mam ss all lecz kodu nie otrzymałem co zrobić?
Kristo Napisano 2 Kwietnia 2015 #298092 Napisano 2 Kwietnia 2015 To jest pomyłka z Twojej strony, my nic nie jesteśmy wstanie zrobić, jeżeli chcesz klase Premium to musisz jeszcze raz wysłać sms
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298093 Napisano 2 Kwietnia 2015 No ale nie powinno być mała a duża to jest z jednej strony głupie macie kase a nie mam premki?? jest jakaś szansa na dostanie premki?
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298095 Napisano 2 Kwietnia 2015 To jest pomyłka z Twojej strony, my nic nie jesteśmy wstanie zrobić, jeżeli chcesz klase Premium to musisz jeszcze raz wysłać sms Zapraszam do zapoznania się z regulaminem . VIII. Każdy poza Administracją (czyt. Moderator i wzwyż) ma zakaz wypowiadania się w: a) Dział UnBan Team - *Wyjątek Członek UnBan Team. b) Podania na AMXX Support c) Podania na członka UnBan Team d) Podania na SOURCE Support
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298104 Napisano 2 Kwietnia 2015 Richard więc co zrobić? Nie pisz post pod postem używaj opcji edytuj . Pomyłka leży po Twojej stronie ty źle przepisałeś treść i niestety nie otrzymałeś kodu . EDIT; Czyli nic sie nie da zrobić? Niestety nic się z tym zrobić nie da , następnym razem upewnij się 3x czy dobrze przepisałeś treść smsa i czy na dobry nr go wysyłasz . Myślę że wszystko jasne więc temat zamykam .
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2015 #298106 Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
2 Kwi
10
Najaktywniejsi w tym temacie
Kristo 1 post
Popularne Dni
2 Kwi 2015
10 posts