Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297746 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam, mam problem taki, iż na moje serwery caly czas wchodzi ktos/cos i reklamuje serwer cod mod sieci xsteam.p czy coś takiego, ta osoba reklamuje dopiero wtedy jak ktos wchodzi, a tak siedzi caly czas w miejscu. Nie wydaje mi się by była to osoba poniewaz biega po mapie i nawet nic nie odpisuje, a biega tak jakby 1 raz grała w cs-a. Banuje to cały czas ale to wciaz wchodzi. Proszę o jakąś pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi66 Napisano 1 Kwietnia 2015 #297753 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Banujesz go na CFG? Najwyraźniej nie.To jest jakiś bot stworzony aby tak wchodzić, miałem tak samo.Zbanuj go na CFG, może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 #298804 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 A jak to sie robiło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 3 Kwietnia 2015 #298823 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Banujesz go na CFG? Najwyraźniej nie.To jest jakiś bot stworzony aby tak wchodzić, miałem tak samo.Zbanuj go na CFG, może pomoże Średnio mu to pomoże. Bany cfg, neo, destroy nic nie dają i tak reklama wraca. Polecam wgrać plugin coś w stylu dontsayips aby blokowało adresy www/ip w nickach i na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Kwietnia 2015 #298867 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Musisz sobie wgrać plugin coś w stylu bana neo, nasza sieć ma specjalnego bana na takich chłystków musiał byś pogadać z naszym h@ oczywiście program ten byłby płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Kwietnia 2015 #301415 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kolega wyżej wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Kwietnia 2015 #301416 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi