Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297719 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Data i godzina: 01.04.2015r 17:05 Nick admina/gracza, który zawinił: NaQ Dowody: SSy Świadkowie: cały serwer aktualnie grający w tym 2 adminów (Olcia , Czarna ) + ten niepełno sprytny admin (Naq) Uzasadnienie: bez powodu obraża mnie "ADMIN" wyzywa od gimbusów chociaż sam piszę "wlocz" jego zachowanie świadczy o tym kto tu jest na prawde "gimbusem" nawet zapewne nie zna znaczenia tego słowa. Moim zdaniem tacy ludzie hmm dzieci , nie powinny być Adminami PS: NaQ napij się meliski na pewno pomoże na twoje nerwy , albo najlepiej zmień grę na jakieś kucyki pony to nie będziesz taki nerwowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 1 Kwietnia 2015 #297734 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Rozmawiałam z adminem ma zły dzień, co oczywiście nie usprawiedliwia go do wypisywania takich wulgaryzmów, na serwerze także dostał upomnienie ,oczywiście zostanie ukarany ostrżeżeniem! Jeśli jeszcze raz taka sytuacja się powtórzy zostanie odebrana ranga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297735 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ma Admina ma władze. heh.. żałosne troszkę nawet odpyskować nie mogę bo to ja będę ten gorszy. Jak ma zły dzień to niech wyłączy komputer i idzie się przewietrzyć , a nie wykorzystuje prawa admina , normalny gracz dostałby już bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 1 Kwietnia 2015 #297737 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ma Admina ma władze. heh.. żałosne troszkę nawet odpyskować nie mogę bo to ja będę ten gorszy. Jak ma zły dzień to niech wyłączy komputer i idzie się przewietrzyć , a nie wykorzystuje prawa admina , normalny gracz dostałby już bana. Dostał ostrzeżenie więc odpowiedział za te słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 1 Kwietnia 2015 #297610 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Pozwolę sobie zamknąć temat, ostrzeżenie zostało dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 1 Kwietnia 2015 #297739 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi