Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297557 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nick cheat`era: dawidc21 Godzina, data zdarzenia: 08:00-13:00 / 1 kwietnia 2015 Mapa:de_dust 2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): nie zrobiłem bo nie wiedziałem ze gra na cheatach z początku STEAM_ID/IP cheat`era: Uzasadnie: Gracz nie ukrywa się nawet przed tym że używa wspomagaczy i każdy z grupy narzeka na niego i mówił że ma haki ale nie było admina wiec tutaj zgłaszam. Nick cheat`era: hotgigint Godzina, data zdarzenia: 08:00-nadal gra / 1 kwietnia 2015 Mapa:de_dust 2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): nie zrobiłem bo nie wiedzialem ze gra na cheatach z początku STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:4:354670320 Uzasadnie:Gracz nie ukrywa się nawet przed tym że używa wspomagaczy i każdy z grupy narzeka na niego i mówił że ma haki ale nie było admina wiec tutaj zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297566 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Bez IP oraz demka nic nie zrobię . Następnym razem dostarcz demko oraz IP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297567 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi